Veronika Stýblová si sice původně tak trochu přála holčičku, ale v komentářích na sociálních sítích se přiznala, že už je vše trochu jinak. „Už jsem se tak přeorientovala na chlapečka, že bych neměnila.“ A ostatně, jak jí tam kdosi poradil – holčičku může mít na druhý pokus. 

Ale teď je její pozornost upřená především na novorozeného syna. Toho přivedla na svět v pražské porodnici a manžel byl u porodu.

SEBASTIAN SLATINSKÝ = největší láska na světě!!! Narodil jsem se dnes 5. 3. 2021 (na termín) v 5.41 hodin ráno,“ oznámila na sociální síti.

„Mám 3920g, takže jsem pořádný kus chlapa a ne žádný vořezávátko. Jo a maminku jsem dlouho netrápil, byl to fakt fofr. Oba jsme v pořádku a taťka je na nás prej moc pyšnej,“ pochlubila se novopečená maminka a promluvila za synka.

Gratulace od kolegyň a kamarádek na sebe nenechaly dlouho čekat. „Vítej zlato,“ napsala Vendula Pizingerová. Přidaly se zpěvačky Elis Mrázová a Natálka Grossová nebo modelka Lucie Kovandová. 

S manželem Janem Slatinským před porodem vybavili dětský pokojíček, který je v zemitých barvách, a pořídili v těchto odstínech i veškerou výbavičku. Kočárek z pověrčivosti zaparkovali u rodičů. 

VIDEO: Kráska ze skupiny Verona se ráda odhaluje! Podívejte se na její andělské rysy!

Video
Video se připravuje ...

Kráska ze skupiny Verona se ráda odhaluje! Podívejte se na její andělské rysy! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Po gynekologických problémech, kdy podle svých vlastních slov stála „na hranici před rakovinou děložního čípku“, a obávala se kvůli následné operaci neplodnosti, brala nyní novopečená maminka těhotenství jako malý zázrak. 

VIDEO: Zpěvačka skupiny Verona se nestydí! Předvedla luxusní zadeček bez celulitidy!

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka skupiny Verona se nestydí! Předvedla luxusní zadeček bez celulitidy! Thomas Kruchina, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz

Fotogalerie
40 fotografií