Když sešla se psem po schodech, už cítila kouř. Chtěla si rozsvítit, ale zjistila, že nejde proud. Zápach kouře sílil, jak se blížila do suterénu. Byly to nervy!

Závada v zásuvce

„Myslela jsem, že jen nahodím pojistky, jenže to už jsem zjistila, že vyhořela strojovna u bazénu!“ řekla deníku Aha! Patrasová. „Závada byla v zásuvce ve zdi. Máme tam všude dřevěné obložení, mohlo se stát skutečně velké neštěstí,“ poznamenala Dáda rozechvěle. Děkuje Bohu, že v zimě většinou bere svou čtyřnohou kamarádku do domu. Kdyby ji jako správná hlídačka včas nevzbudila, bylo by zle.

Nové rozvody

„Felix hned ráno všechno prohlédl. Měli jsme tam sídlo naší firmy a plánujeme tam letos rekonstrukci kvůli vlhkosti. Musíme nyní nechat rovnou udělat i nové rozvody elektřiny,“ uzavřela Patrasová. Na tuhle noc opravdu dlouho nezapomene...

Felix z toho nemá radost

Manžel Felix má s domem starosti, i když zrovna nehrozí požár. „Jsme tu už sedmatřicet let. Dům je ve svahu, ten roh má tendenci stále vlhnout, nemám z toho radost. Dělali jsme už nové okapy a stoupačky, ale pořád to tam je. Teď je o důvod víc se do toho pustit,“ řekl Aha! Slováček.

VIDEO: Dáda Patrasová: O koho se teď doma stará? A jak je na tom dcera Anička?

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová: O koho se teď doma stará? A jak je na tom dcera Anička? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
44 fotografií