Zatím posledním hostem byl Hančin kamarád a pěvecký kolega Petr Rezek (78), s nímž se živě setkala téměř po roce! A na obou bylo vidět, že se rádi vidí.

„Strašně to uteklo, škoda toho roku, že jsme zestárli a nemohli pracovat. Naposledy jsme spolu vystupovali 3. a 4. března v Domažlicích, od té doby jsme si jen psali,“ potvrdil zpěvák, který s Hankou opět vystupuje - už 21 let! Předtím spolu zpívali v letech 1976 až 1981, pak ale Rezek na vlastní žádost od Zagorové a kapely Karla Vágnera odešel.

„U jedné zahraniční kolegyně jsem viděla, že má za sebou dva mladé kluky, co tančí a zpívají. Usmyslela jsem si, že je chci taky, a tak jsme v talentové soutěži našli Petra Kotvalda a Stanislava Hložka, tehdy to byli absolutně neznámí kluci. A Petr najednou řekl, že končí, protože měl pocit, že tam je už přechlapováno, a navíc do něj šila rakouská zpěvačka Goldie Ens,“ rozpovídala se zpěvačka.

VIDEO: Štefan Margita a Hana Zagorová: Prozradili detaily svých darů a gratulací!

Video
Video se připravuje ...

Štefan Margita a Hana Zagorová: Prozradili detaily svých darů a gratulací! David Turek, Aleš Brunclík

„Pořád mi říkala: ,Přece nebudeš celý život dělat Hance roští, a navíc s dalšími kluky!' Tak já jí tehdy dal za pravdu a skončil jsem,“ potvrdil její slova Rezek, který se na osm let vydal na sólovou kariéru, pak se ale rozhodl s kariérou zpěváka skončit.

Avšak před 21 lety ho Hanka oslovila, začali proto znovu společně vystupovat. Jejich duet Duhová víla nikdy nesmí chybět.

VIDEO: Zagorová řekla, jak je to s jejich penězi! Štefan se jen smál.

Video
Video se připravuje ...

Zagorová řekla, jak je to s jejich penězi! Štefan se jen smál. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií