Kapela Mydy s nepřehlédnutelnou Žofií se na hudební scéně prosadila opravdu bleskově a jejich vystoupení patří na festivalech mezi nejvyhledávanější. Extravagantní zrzka ale teď nemá důvod k radosti, protože její byt na Vinohradech navštívili zloději! 

VIDEO: Nejvýstřednější zpěvačka Žofie Dařbujánová: Vlasy v barvách podzimu!

Video
Video se připravuje ...

Nejvýstřednější zpěvačka Žofie Dařbujánová: Vlasy v barvách podzimu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Udělejte si laskavost, ZABEZPEČTE SI SVOJE BYTY NA MAXIMUM! Doba tomu napomáhá, tak abyste nebyli překvapení jako já dneska. Jsem o.k., jsem upřímně ráda, že jsem toho člověka nepotkala, sebral mi pár věcí, ale co žejo, furt jsou to jen věci. Vědomí toho, že tady někdo cizí byl a projel mi šuplíky od a do z, od nádobí až po spodní prádlo + následný řešení s kriminálkou – dalekou horší. Nepodceňte to a zabezpečte se dřív, než bude pozdě. Já to neudělala a lituju toho teď fest,“ napsala na sociální síť Dařbujánová a přidala fotku s vyšetřujícími kriminalisty. 

Žofie bydlí v pronajatém podkrovním bytě na Vinohradech a stejně jako ona je výstřední i její bydlení. „Já to mám ráda, všechny věci, které mají nějakou historii, ať už jde o nábytek, oblečení, nebo byty. Trošku se v tom vyžívám,“ řekla v rozhovoru pro Dům a byt zpěvačka. 

VIDEO: Bydlení s Markétou Mayerovou: Jak bydlí Žofie Dařbujánová

Video
Video se připravuje ...

Bydlení s Markétou Mayerovou: Jak bydlí Žofie Dařbujánová Videohub

Fotogalerie
15 fotografií