Od první vlny koronaviru loni na jaře dodržovala Martina Hynková Vrbová veškerá opatření spojená s koronavirovou pandemií a své rodiče chránila, jak to jen šlo. 

Mám úžasnou švagrovou, jíž už odrostly děti a stará se svědomitě o moje rodiče, kteří už mají jisté imunitní deficity. Já jim řeším pouze drobnosti jako lékárnu,“ svěřila se v rozhovoru pro Novinky.cz loni v dubnu Martina.

„Mohou tedy být v bezpečí doma, jsou disciplinovaní a vycházejí jen na zahrádku. Nepotkáváme se, tašku vždycky položím za dveře a oni si ji pak vyzvednou. Ale denně si voláme a hodně si povídáme. Představu, že bych je náhodou nakazila, bych zvládla jen těžko,“ netajila se moderátorka.

VIDEO: Lucie Křížková na nic nečeká: Dva měsíce po porodu se svlékla a chce třetí dítě!

Video
Video se připravuje ...

Lucie Křížková na nic nečeká: Dva měsíce po porodu se svlékla a chce třetí dítě! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Bohužel se její nejčernější představy vyplnily a maminka se covidem skutečně nakazila. „Rodiče, chceme pro ně to nejlepší. Nechtěla jsem si tuhle situaci ani představit, ale přišla. A teď už je to ve vyšší moci,“ okomentovala společnou fotku s maminkou Martina Hynková Vrbová a doplnila ji hastagy: #covid #drivein #maminka #nadeje#obavy #jedeme. 

Svou maminku, která je v seniorském věku, naložila do auta a odvezla do nemocnice. Pevně věří, že bude mít lehký průběh nemoci a brzy si ji zdravou odveze zase domů. 

VIDEO: Trapas v Sama doma: Máma nemocného syna vyhrála paličku na maso a Dva hroby!

Video
Video se připravuje ...

Trapas v Sama doma: Máma nemocného syna vyhrála paličku na maso a Dva hroby! ČT

Fotogalerie
30 fotografií