„Psali jste mi, jak jsem byla statečná, že jsem ustála rozloučení v Událostech... nooo, asi minutu po znělce už teda fakt ne,“ svěřila se až s odstupem Písařovicová na svém instagramu a připojila pár fotek. „Protože mám (pardon, měla jsem) úžasný kolegy, kteří se se mnou přišli rozloučit na moje poslední vysílání... a přinesli mi kromě jinýho i ten největší větrník, kterej jsem kdy viděla a kterej už samozřejmě není...“ popisovala dojemné chvíle Daniela.

„DĚKUJU! I vám všem za krásný zprávy, podporu a přízeň. A nebojte, tohle je poslední příspěvek na téma televize... nebo aspoň předposlední,“ dodala na sociální síti.

Jak loučení viděli diváci na obrazovkách?

„Nekončí jenom poslední Události v tomto roce, ale jsou také poslední, které jsme moderovali s naší oblíbenou kolegyní Danielou, která se po 16 letech rozhodla odejít,“ nechal se moderátor slyšet na závěr vysílání zpravodajské relace z 30. prosince. Poděkoval krásné brunetce za veškerou její práci a složil jí poklonu. Prý byla výbornou kamarádkou i kolegyní. „Ať už zakotvíš kdekoliv, budeš hvězda, jakou jsi byla tady,“ doplnil a předal Písařovicové pugét.

Moderátorka byla již od začátku očividně velmi naměkko, přesto dokázala pevným hlasem poděkovat. „Já doufám, že těch pár slov zvládnu, i když je to náročné,“ začala Daniela a následně poděkovala divákům. „A to ze srdce – za přízeň, kterou jste mi věnovali, za kritiku, kterou jste mě posouvali, a za množství zpráv a emailů, které mi v poslední době chodí, kde mi přejete štěstí. A já ani nestíhám odpovídat, ale doufám, že to brzo napravím.“

VIDEO: Písařovicová přiznala, co má s Jágrem! Dal je dohromady Karel Gott

Video
Video se připravuje ...

Písařovicová přiznala, co má s Jágrem! Dal je dohromady Karel Gott Markéta Reinischová

Následně vyjádřila svůj vděk také vedení České televize za důvěru i množství příležitostí. „Děkuju i kolegům, byli jste ke mně vlídní a přátelští, já si toho velmi cením. Doufám, že mnozí z vás zůstanou v mém životě,“ pronesla směrem ke kolegovi s milým úsměvem Daniela, za níž byl navíc na velké obrazovce vidět také nápis: ‚Děkujeme Danielo‘.

„Poslední poděkování míří za mými rodiči a za sestrou s její rodinou, kteří mě celoživotně podporují,“ doplnila brunetka, která se objevila i v taneční show StarDance a kromě Událostí moderovala i několik dalších formátů pro Českou televizi, například i Události komentáře, kde se loučila už 17. prosince.

Na závěr posledních Událostí roku 2020 si diváci ještě vyslechli, že následující rok bude náročný - než prý bude líp, bude ještě hůř... Přesto došlo i na přání do nového roku, k němuž Daniela dodala už jen: „A hodně zdraví!“

VIDEO: Daniela Písařovicová protestovala proti pravidlům ve StarDance! 

Video
Video se připravuje ...

Daniela Písařovicová protestovala proti pravidlům ve StarDance! Martin Balcar, Lukáš Červený

Fotogalerie
56 fotografií