Neexistuje snad romantičtějšího dne k žádosti o ruku, nežli toho Štědrého! V tento den, který je pro mnohé tím nejkrásnějším v roce, by snad žádná žena neřekla „ne“. Také zpěvačka Monika Bagárová se čtyřiadvacátého prosince těšila ze zásnub. Bohužel však ne těch svých – přestože má se zápasníkem „Machem“ Muradovem rozkošnou dcerku Rumii (6 měsíců), drží se zásady, že na spokojený vztah žádný papír (zatím) nepotřebují. 

„Ten nátlak té společnosti a těch lidí kolem nás je větší, než že bychom to my dva řešili,“ řekla například před časem slovenskému deníku Nový Čas.

Zásnubním prstýnkem se právě proto nepyšní ona, ale její mladší sestra Natálie (19), která se taktéž snaží prorazit coby zpěvačka. I když je o dobrých sedm let mladší nežli Bagárová, vdaná paní z ní bude dříve. Aby ale dosáhla úspěchu své starší sestry, která se po účasti v pěvecké soutěži Česko Slovenská SuperStar v roce 2009 úspěšně uchytila v šoubyznysu, a tento rok se dokonce v této show objevila coby porotkyně, má ovšem ještě co dělat…

VIDEO: Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? 

Video
Video se připravuje ...

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? FTV Prima, Prima Cool

„To byl ale nádhernej večer. Natálko a Míšo, mám z vás radost, Bůh vám žehnej po celý život, který jste se rozhodli spolu sdílet. Budu při vás vždy stát, a ne jen já, ale celá rodina. Gratuluji!“ vzkázala Monika své sestře dojatě na sociální síti, a sdílela dokonce i snímek, na něž je chvíle, kdy před Natálií klesl její partner na koleno a vyznal jí své city, navždy zachycena.

„Jste krásná rodinka, moc vám to přeju!“ rozněžnila se u fotografie kromě mnoha a mnoha fanoušků například herečka Denisa Pfauserová (31).

VIDEO: Muradov od Bagárové: Proč utekl od Moniky z domova? 

Video
Video se připravuje ...

Muradov od Bagárové: Proč utekl od Moniky z domova? FTV Prima, Prima Cool

Fotogalerie
63 fotografií