Půvabná Tereza Kadeřábková, co se proslavila ještě pod svým dívčím příjmením Chlebovská, je známá svou ultraštíhlou postavou – a také drsným cvičením, jímž jí docílila. I když se o Tereze často hovoří v souvislosti s poruchami příjmu potravy, ona všechna nařčení odmítá a naopak všem názorně předvádí, že za své dokonalé křivky vděčí pravidelnému pohybu a ne odpírání. Před měsícem se pustila do „třicetidenní výzvy“ zaměřené na zadeček a nohy a o svém cvičení informovala také na sociální síti.

Včera se jí konečně podařilo vše řádně odcvičit. „Jsem ráda, že se mi to povedlo dokončit, protože jsem člověk, který má dvě stě padesát tisíc milionů nápadů a vlastně nedokončí ani jeden. Vždycky se pro něco nadchnu a chci to udělat, ale když mě do toho nikdo netlačí, tak z toho vycouvám,“ smála se Kadeřábková ve svých instastories. Proto svou výzvu dala veřejně, aby se cvičit donutila - a to dokonce nedlouho poté, co prodělala koronavirus. „V dnešní době je potřeba nějaká motivace, inspirace,“ dodala modelka, která se možná pro mnohé stala sama inspirací.

VIDEO: Tereza Chlebovská v roce 2014: Poprvé o svém vztahu s fotbalistou Sparty!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Chlebovská poprvé o vztahu s fotbalistou Sparty! Thomas Kruchina, Ondřej Rybár, hudba: freemusicarchive.org (“Oginiland” (by U.S. Army Blues))

Jak se nelítostný trénink, spočívající v neskutečném množství dřepů, na jejím těle projevil? Velice překvapivě… „Nedělala jsem si fotku před, neměla jsem velké cíle ani očekávání, jenom jsem doufala, že by ten zadek šel trochu nahoru, protože po tom těhotenství a po tom porodu, co si budeme… Ten sval je prostě ochablý. A výsledek? Věřím, že malinko to možná nahoru šlo… Ale úplně převratné změny nevidím,“ svěřila se na instagramu.

Zklamaná však nebyla – dokonce ani z rýpavých komentářů svých followerů, že vlastně žádný zadeček ani nemá, a tak si ho nemohla řádně vytvarovat. Vypadá totiž naprosto báječně!

VIDEO: Rozhovor s vítězkou České Miss 2012 Terezou Chlebovskou

Video
Video se připravuje ...

Rozhovor s vítězkou České Miss 2012 Terezou Chlebovskou Jan Jedlička

Fotogalerie
47 fotografií