Netradičním jménem Elva pojmenovali Tereza Kadeřábková a její manžel, fotbalista Pavel Kadeřábek (28), svou druhorozenou dceru, jež spatřila světlo světa na sklonku července. Ta rozrostla rodinný trojlístek již o čtvrtého člena, a starší dcerka Ema se tak dočkala mladší sestřičky.

Modelka se své maličké holčičky nemůže nabažit a právem jí věnovala velký prostor na svých profilech na sociálních sítích. S fanoušky sdílí společná rána i rodinné procházky.

Kadeřábková před pár dny zavzpomínala na poslední dny před porodem. Na instagram vyvěsila černobílý snímek tak, jak ji pánbůh stvořil. Odhalená prsa zakryla dlaní a zrcadlu, před nímž se fotila, vystavila těhotenské bříško.

Video: Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury!

Video
Video se připravuje ...

Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury! Blesk TV

„Tělo moje, občas na tebe bývám dost naštvaná za to, jak vypadáš, a přitom jsi tak neuvěřitelné... Dokázalo jsi odnosit a porodit dvě zdravé a krásné děti a já si to do konce svého života budu neustále připomínat, když by mě zas třeba někdy přepadla slabší chvilka a byla bych nešťastná z toho, jak vypadám. Jsi tak silné,“ připsala Kadeřábková k fotografii.

Intimní momentkou chtěla podpořit všechny úžasné mámy, které nejsou spokojené se svým tělem, zvláště pak po porodu. Podařilo se – komentáře zaplavil obrovský vděk.

VIDEO: Michal David šokuje: Pocta Gottovi nebude! A stojí za rozchodem Issy Vondráčková?

Video
Video se připravuje ...

Michal David šokuje: Pocta Gottovi nebude! A stojí za rozchodem Issy Vondráčková? Bára Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií