„Někdy se sny plní,“ napsala na instagram krásná novopečená maminka Alena italsky u fotky své ruky a ručičky miminka. „Vítej, princezno,“ dodala a doplnila několik srdíček, aby bylo jasné, že už skutečně porodila a prožívá tak velmi šťastné chvíle plné lásky.

Na snímku má modelka navíc tematicky prstýnek se slovem Mom, tedy anglicky maminka. Zda se vedle něj časem objeví i prsten zásnubní či snubní, ale není zatím jasné. Každopádně s partnerem, miliardářem a dědicem Fiatu, Alessandrem Nasim (46) už bude Šeredovou vždy pojit jejich společná dcerka.

Starší syny Davida Lee (10) Louise Thomase (12) má pak s exmanželem Gigim Buffonem (42), fotbalovým brankářem, který ji před pár lety opustil kvůli televizní hvězdě Ilarii D'Amicové (46) a založil s ní novou rodinu. Nyní už je opět šťastná i kráska Alena.

Není tak divu, že jí rázem v komentářích pogratulovalo spousta známých tváří. „Obrovska gratulace ke štěstí,“ popřála například modelka Veronika Kašáková (30). Na svět dívenku vítala i Aňa Geislerová (44) a na Šeredovou nezapomněly ani Zuzana Stráská (29) či Daniela Peštová (49).

Herečky Daniela Šinkorová (47) a Nikol Štíbrová (33) pak rovnou zapojily i své znalosti italštiny a popřály tak „auguri“. Alena žije ostatně již roky v Itálii a rodila (alespoň podle popisku fotky na instagramu) v Turíně. Nebývá než doufat, že ona i její dcerka jsou zcela zdravé, ačkoliv Itálie patří stále mezi země značně sužované koronavirem.

VIDEO: Synové Aleny Šeredové a čeština? Babička s dědou musejí mít tlumočnika!

Video
Video se připravuje ...

Synové Aleny Šeredové a čeština? Babička s dědou musejí mít tlumočnika! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
39 fotografií