Pupík už má tedy pořádný! Jak by také ne. Pokud vše půjde, jak má, Alenu čeká příchod třetího potomka na svět už za necelé čtyři týdny. A protože z podstaty své profese modelky je zvyklá na pózování fotografům, ani v pokročilé fázi těhotenství to Aleně Šeredové nedělá problém. Naopak. A že je na své rostoucí břicho náležitě pyšná, dokazuje první vicemiss České republiky z roku 1998 především tím, že si ho nechává fotit odhalené.

Případné kritiky a nepřející komentáře Aleně Šeredové nemůžou zkazit radost, kterou příchod nového života na svět pro každou maminku znamená. A že se těší celá rodina, je patrné i z popisku, kterým modelka opatřila aktuální snímek na svém instagramu. Jako fotografa totiž označila svého staršího syna Louise Thomase (12), kterého má s bývalým manželem Gigi Buffonem (42). A protože po rozpadu vztahu s Alenou neměl geniální italský brankář problém jít dál a díky italské sportovní komentátorce Ilarii D'Amico (46) je sám potřetí otcem, ani Alena se dlouho neohlížela zpět.

A i když modelce kalendář už oznámil čtyřicet, rozhodla se pokračovat v rozšiřování rodiny. Jejím vyvoleným se stal boháč Alessandro Nassi (46) a za měsíc touto dobou by Alena Šeredová měla být už trojnásobnou mámou. Pokud udrží svůj současný trend, do té doby se ještě jedné či dvou fotek odhaleného těhotenského břicha dočkáme.

Fotogalerie
38 fotografií