Nejobávanější porotce posledních dvou řad kuchařské show MasterChef Česko Radek Kašpárek musel v listopadu neodkladně na operační sál, když mu po vyšetření lékaři oznámili vážný nález na páteři. Vyhřezlé ploténky, kvůli kterým už nemohl hýbat ani prsty u nohou, přestávala mu fungovat celá pravá končetina a podlamovala se mu bezdůvodně kolena, si žádaly okamžitý zákrok.

VIDEO: Kuchyně se Kašpárkovi obrátila o tři sta šedesát stupňů. Odpověděl i na Pohlreichovu kritiku

Video
Video se připravuje ...

Kuchyně se Kašpárkovi obrátila o tři sta šedesát stupňů. Odpověděl i na Pohlreichovu kritiku Markéta Volfová, Lukáš Červený

„Aktuálně se cítím fajn. Ale samozřejmě mám řadu omezení, přeci jen šlo o operaci v oblasti páteře, která byla poměrně náročná. Chachara ale jen tak nic nezlomí. Jsem ale rád, že mě propustili,“ řekl Blesku šéfkuchař michelinské restaurace několik dní po operaci.

Od té chvíle uběhl nějaký čas a Kašpárek se sám ozval ze svého domova i s fotkou, na které stojí v kuchyni o berlích s úsměvem od ucha k uchu. „14. den po operaci a dělám velké pokroky! Děkuji Všem za podporu a nejvíc mojí ženě za oblékání ponožek, mytí a jiné,“ napsal na instagram i s vlídnými slovy k milující manželce Andree, která čeká miminko.

VIDEO: MasterChefem je Roman: Jaká byla jeho cesta soutěží?
Video
Video se připravuje ...

MasterChefem je Roman: Jaká byla jeho cesta soutěží? TV Nova

Fotogalerie
37 fotografií