Fotka blond herečky a mámy se synem v náručí u rozsvíceného stromečku v jejím rodném Rakovníku působí jako vánoční idylka. Nikoho by nejspíš nenapadlo, že právě v popisku takového snímku dojde k celkem zásadnímu odhalení. „Ano, Máťo, je to tak. Jsi už dost velký na to, abys znal pravdu. Pravdu o Vánocích. Takže…,“ začala Nikol Štíbrová svůj proslov sdílený veřejně prostřednictvím instagramu, přesto cílený právě na hereččina syna. Hned z úvodní věty bylo jasné, že tady dojde k odhalení zásadnějšího charakteru.

VIDEO: Rozvedená Nikol Štíbrová: Přes svátky se o syna podělí s ex!

Video
Video se připravuje ...

Rozvedená Nikol Štíbrová: Přes svátky se o syna podělí s ex! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„To, co jsem ti dva roky po sobě předkládala jako vosí hnízda, byly ve skutečnosti včelí úly. Promiň,“ zakončila omluvou blond herečka. Sdílené veřejně to nicméně zahýbalo celou komunitou fanoušků na hereččině sociální síti. Ti se ihned pustili do vášnivé debaty, co že se to vlastně objevuje na štědrovečerních tabulích. Jestli se jeden z nejoblíbenějších druhů cukroví jmenuje vosí hnízda či včelí úly.

„Ne ne ne! Špatně! Vosí hnízda,“ ozvala se ihned nesouhlasně jedna z fanynek třetiny moderátorského seskupení 3 v 1. „Vždyť včelí úl je doslova dřevěný domek postavený pro včely!! Vždyť to nedává smysl,“ přidala svůj názor další vášnivá pekařka. „Díky bohu, že ta jediná pravda vyšla najevo,“ raduje se naopak další z fanynek. „Nikol, tak tohle si pojď ale k nám domů vyřešit sama, na tohle já nemám žaludek. Tohle já jim řeknu a sbalí mi kufry oba,“ vyzvala dokonce Nikol Šíbrovou jedna z jejích věrných sledujících. Takže všeobecná shoda ohledně sladké vánoční pochutiny, zdá se, beztak neexistuje.

VIDEO: Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala!

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
43 fotografií