Herec a zpěvák Tomáš Vaněk, představitel hlavních rolí z muzikálů Fantom Opery, kde ztvárnil hraběte Raoula, Ples upírů, kde byl homosexuálním upírem Herbertem, a objevil se také v (donedávna aktivně hrané) Čarodějce, v níž si zazpíval náročný part Fiyera, připravil pro své příznivce sólový vánoční koncert. Na online akci s názvem „Netichá noc“ se sice dají zakoupit vstupenky, sympatický mladík, jenž teď dlouhou dobu nemohl kvůli druhé vlně koronavirové pandemie vystupovat, se však rozhodl ke chvályhodnému charitativnímu skutku.

Zdarma svůj koncert zpřístupní těm, kteří nemohou strávit svátky se svými nejbližšími, a tak aktuálně oslovuje dětské domovy, domovy seniorů a nemocnice, aby jim svým hlasem mohl udělat radost. Koncert jako takový sice proběhne až v pátek 18. 12. 2020 v 18 h (záznam bude však přístupný nepřetržitě až do půlnoci 20. 12.), Vaněk se však snaží své příznivce nalákat už teď. A to velice originálně! Nahatý.

VIDEO: Zpěvák Tomáš Vaněk: Co mu dává v Čarodějce nejvíc zabrat?

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Tomáš Vaněk: Co mu dává v Čarodějce nejvíc zabrat? Petr Macek, Lukáš Červený

„Připravuju koncert... už asi dva týdny. A dneska jsem poprvé uviděl zlaté prasátko. Teda, vidíte ho taky, nebo se mi jen zdá?“ vtipkoval Vaněk u fotky, na které sedí (minimálně do půl pasu) nahý za psacím stolem, a na sobě má na první pohled jenom santovskou čepici. Ostatně je pravdou, že to nemusí být vždycky jen ženy, co v rámci reklamy prakticky na cokoliv pózují obnažené. Třeba se mu tímto svérázným způsobem podaří přilákat potenciální zájemce!

A proč se koncert jmenuje „Netichá“ noc? „Ticha už bylo dost! I proto jsem se letos rozhodl pro online koncert, přestože přítomnost živého publika mi bude chybět, totiž, vás prostě nic nenahradí,“ vysvětloval svým posluchačům Vaněk na instagramu. „Vánoce si však vzít nenechme, navíc hudba může a bude znít vždy a všemu navzdory. Zvu vás tedy virtuálně k sobě domů, odkud budu vysílat do světa sváteční atmosféru v písních zdaleka nejen. Světové hity často v originální hudební úpravě a poprvé v češtině!“

VIDEO: Milovník z Fantoma Opery: Promluvil o žárlivosti v zákulisí!

Video
Video se připravuje ...

Milovník z Fantoma Opery: Promluvil o žárlivosti v zákulisí! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
20 fotografií