Koronavirus ji naštěstí zatím nesrazil na kolena. Dokonce si zase začala vařit. Předtím nemohla na jídlo ani pomyslet a dramaticky hubla. Trochu ji překvapilo, že testy vyšly pozitivní, ale nedá se prý nic dělat. „Musela jsem to oznámit na Nově kvůli pátečnímu natáčení. Přitom jsem se už těšila na lidi. No, v pondělí jdu znovu na testy, tak to už snad bude dobré,“ doufá Jarka.

Když jsou zavřená divadla, je pro ni natáčení nekonečného seriálu pomalu jedinou příležitostí si pořádně popovídat. Jinak tráví dny na chalupě se synem, který s covidem přece jen raději leží v posteli, a s čivavou Vašíčkem, který nahradil zesnulou fenku krysaříka Parisku. „Říkám mu Vašíček, protože měl mít jméno od V a pejsci mají rádi, když je v tom slově š, zní jim to lépe,“ vysvětluje Obermaierová. „Právě mi proklouzl ven a musela jsem ho trochu přemlouvat, aby se vrátil domů,“ líčí herečka, jak si krátí čas v karanténě.

Onemocněl i její seriálový syn

Seriál Ulice se zatím, co se koronaviru týká, docela drží. Z hlavních postav onemocněl covidem akorát představitel Jarčina syna Lumíra Nykla, herec Václav Svoboda (56).

VIDEO: Jaroslava Obermaierová má nového psa: Nečekané problémy!

Video
Video se připravuje ...

Jaroslava Obermaierová má nového psa: Nečekané problémy! Kateřina Štichová

Fotogalerie
26 fotografií