Ondřej Rančák v roce 2017 romanticky poklekl před Anetou Krejčíkovou přímo během divadelního představení na prknech Divadla Na Fidlovačce. Ta šokovaně souhlasila, navlékla zásnubní prsten a od té doby.... nic! „Není to na pořadu dne, ale stále ho pošťuchuju,“ prozradila Super.cz představitelka návrhářky Gábiny ze seriálu Ulice.

VIDEO: Aneta Krejčíková: Jsem máma na plný úvazek! Pandemie se mě nedotkla!

Video
Video se připravuje ...

Aneta Krejčíková: Jsem máma na plný úvazek! Pandemie se mě nedotkla! David Turek, Jan Jedlička

Od zásnub se toho ale hodně změnilo. Aneta si s partnerem pořídila dvě děti – dnes už dvouletého Bena a pětiměsíční Antonii. Jak se ale zdá, hereččin partner na svatbu ani po dvou dětech nespěchá, což pochopitelně pro žádnou ženu v takové situaci není úplně příjemné. „Byla jsem z mých kamarádek první zasnoubená, ale asi se budu vdávat jako poslední,“ konstatovala Krejčíková s tím, že vlastně ani neví, jestli jejich zásnuby po tolika promlčených letech ještě vůbec platí.

Mateřství ale herečce svědčí a ač první dítě neplánovala a mateřská role přišla dříve, než by ji samotnou napadlo, dnes si nemůže svůj rodinný život vynachválit. Aneta Krejčíková se navíc řadí k maminkám, které své děti chtějí přivést na svět co nejpřirozenější cestou, a tak se nebála ani domácího porodu do vody, který naštěstí dobře dopadl, i když ho mnoho odborníků a lékařů odsuzují a považují za život ohrožující jak pro matku tak dítě.

VIDEO: Aneta Krejčíková: Dva měsíce po porodu musela kvůli kolegyni do práce! 

Video
Video se připravuje ...

Aneta Krejčíková: Dva měsíce po porodu musela kvůli kolegyni do práce! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
58 fotografií