Pár kilo shodila už před dvěma lety, když ji trápily úporné bolesti zad. Pak naštěstí zabraly silné injekce. Teď se ale nechutenství ozvalo znovu a na její postavě je to hodně znát. „Na paní Obermaierové najednou všechno plandá,“ uniklo z kostymérny.

Sama herečka měla obavy, aby to nebyl covid! „Ještěže nám dělají kvůli natáčení Ulice pravidelně testy a stále nám měří teplotu,“ přiznala Jarka s tím, že je naštěstí negativní. Nápadný váhový úbytek totiž polekal i ji. „Všechno mi začalo být velké,“ postěžovala si. „V mém věku není kvůli vráskám dobré nějak moc shazovat. Ale co můžu dělat? Prostě mi zmizela chuť k jídlu,“ dodala. Přitom je Obermaierová vyhlášenou kuchařkou. Kouzlila dobroty z hub, zvěřiny a všeho, co nabízí život na vesnici. Nyní jí ale nechutná. „Jsem ráda, že se v Praze vždycky jenom otočím kvůli práci. Hned spěchám na chalupu,“ rozloučila se Jarka.

Hlídala se

Jaroslava Obermaierová je v Ulici už od samotného vzniku seriálu v roce 2005. Vždycky si držela váhu, je na to zvyklá z divadla, kde se musí vejít do svých kostýmů. Diváci dobře znají oblečení její Nyklové jak do krámu, tak třeba na doma. Roky nosila stejné věci. Nyní má pomalu postavu, jako když hrála v roce 1976 svůdnou paní profesorku v komedii Marečku, podejte mi pero!.

VIDEO: Jaroslava Obermaierová má nového psa: Nečekané problémy!

Video
Video se připravuje ...

Jaroslava Obermaierová má nového psa: Nečekané problémy! Kateřina Štichová

Fotogalerie
32 fotografií