Půvabnou herečku Annu Kadeřávkovou, která dlouhodobě bojuje s lymskou boreliózou, si snad nikdo nedokáže představit jinak než coby růžolící křehkou blondýnku s dlouhými kadeřemi, díky čemuž působí tak trochu jako princezna. Ostatně, jednu princeznu v její herecké filmografii skutečně naleznete, „střihla“ si ji v pohádce Kouzelník Žito. Nyní se však odhodlala k radikální proměně… „Celý život jsem si vlasy zesvětlovala, ale tentokrát jsem se rozhodla jít opačným směrem,“ svěřila se na sociální síti Kadeřávková, která o své nové barvě vlasů nechala dokonce hlasovat fanoušky.

„Tak tadá, tady je výsledek mého odvážného kroku. Za mě dobrý. Moc dobrý,“ libovala si Kadeřávková u povedeného videa mapujícího její barvení. „Překvapilo mě, jak moc mi k téhle tmavší barvě ladí obočí, haha! Barva je bez amoniaku, vymývací, takže postupně budu zase světlejší, a maximálně za 28 umytí mám svou blond zpět úplně. Mám svou přírodní barvu ráda, tohle beru jako příjemný osvěžení v době, kdy nejsem vázaná neměnit vzhled kvůli filmování. Na něco takového jsem se už fakt dlouho těšila!“

VIDEO: Princezna z Kouzelníka Žita Kadeřávková: K roli si pomohla lží!

Video
Video se připravuje ...

Princezna z Kouzelníka Žita Kadeřávková: K roli si pomohla lží! Tereza Kühnelová, Blesk

A je pravda, že i coby tmavovlásce jí to neskutečně sekne, což ocenily nejenom její fanynky a příznivci, ale také kolegyně z umělecké branže. Svým lajkem ji ohodnotila například moderátorka a modelka Lucie Křížková (36) a zpěvačka a herečka Eva Burešová (27) reagovala nadšeným výkřikem „woooow“. Všichni se shodují na tom, že jako bruneta vypadá snad dokonce ještě lépe než jako blondýna. „Asi u této barvy chvíli zůstanu, cítím se v ní skvěle,“ souhlasila i sama Kadeřávková.

Na vlasové experimenty ji moc neužije, i proto, že ji předem nasmlouvané pracovní zakázky nutí držet určitou image – jako například když v polovině léta strávila dva týdny na Kypru se svým partnerem Jánem Strapcem (31), tedy rapperem Strapem, ale nesměla se opálit, jelikož krátce poté měla natáčet film odehrávající se v předvánočním období. Změnu barvy vlasů si však sama v koupelně dopřála již potřetí. „Jeden odstín dva roky zpět, takový do zrz, mě tedy nezaujal tolik, ale tohle se mi líbí moc,“ mnula si spokojeně ruce herečka, která se dozvěděla, že jí tmavý odstín „sedí jako pr*el na hrnec“.

VIDEO: Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! 

Video
Video se připravuje ...

Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
93 fotografií