Michael Foret se v roce 2005 stal miláčkem mnohých divaček. Sympatický klučík se štěněčím pohledem se tehdy v druhém ročníku SuperStar umístil na krásném šestém místě, od té doby si prošel v životě lecčím – vydal několik alb, naposledy v roce 2019, zahrál si v několika muzikálech, například v Bídnících, Dětech ráje nebo Mamma Mia!, zahrál si v několika filmech, diváci si ho jistě budou pamatovat z komedií Experti, Probudím se včera nebo Případ mrtvého nebožtíka, oženil se a má dvě krásné děti. Může se tedy zdát, že je velice úspěšný a nic mu v životě nechybí.

„Jsem vděčnej za moji rodinu, která je nejlepší na světě, za fanoušky a taky za moji hudbu, která mluví za mě už naštěstí v takové míře, že se za žádný jiný masky schovávat nemusím, a hlavně nestíhám,“ potvrdil při příležitosti svých čtyřiatřicátých narozenin Foret na instagramu. Vzápětí však dodal, že kritika jeho příznivců, že na sociální sítě dává jenom fotky a statusy plné pohody a spokojenosti, není namístě. I on má totiž své problémy, s nimiž se obvykle na veřejnosti příliš nesvěřuje… Poslední dobou ho trápí pošramocená psychika!

VIDEO: Michael Foret bude podruhé táta: Mám mimořádně plodné období!

Video
Video se připravuje ...

Michael Foret bude podruhé táta: Mám mimořádně plodné období! Petr Macek, Jan Jedlička

„Dark side of the moon toho všeho je, že se se mnou od února tohoto roku skamarádili malincí démoni v podobně panických ataků a úzkost,“ prozradil na sebe obvykle velice usměvavý mladý muž. „Naše ‚přátelství‘ zatím ale držíme na uzdě. Všecko zlý je taky pro něco dobrý. I díky tomu jsem přišel na to, že láska je jediná věc na světě, která má právo krmit moji duši, a hlavně, že svůj život musím žít teď a ne až,“ dodal Foret bojovně – a v rámci sázky si oholil hlavu.

Prý po takovéto změně toužil už delší dobu, obzvláště ve chvílích, kdy mu „nebylo hej“, a tak se nechal vyhecovat. Jeho půvabná manželka Eliška, s níž má dcerku Liu (4) a syna Tima (1), ho prý od tohoto kroku nijak neodrazovala. „Eliška byla jedním z iniciátorů, takže mě v tom rozhodnutí podpořila,“ nechal se slyšet muzikant, jehož umělcké jméno zní MikAel, pro Super.cz.

VIDEO: SuperStar Michael Foret si užívá roli otce! Neuvěříte, co už jeho roční dcera stihla.

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Michael Foret si užívá roli otce! Neuvěříte, co už jeho roční dcera stihla. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií