Talentovaná interpretka hitů Run, run, run či I was wrong, jejíž původ je skutečně exotický (maminka je Švýcarka, tatínek Američan, dědeček Rus a babička Íránka), se po dlouhé době ozvala na sociální síti svým fanouškům, kteří již netrpělivě vyhlíželi nové příspěvky. Půvabná zpěvačka Celeste Buckinghamová se totiž na celý dlouhý měsíc odmlčela, a jak se zdá, během té doby se zaměřila na práci… a vlastní duševní pohodu, jak na instagramu sama připustila. I to je důvod, proč se zrovna nehrne zpátky na Slovensko… „Už jsem zpět – tedy, na instagramu. Jinak se stále nacházím na Madeiře, a upřímně nevím, kdy se vrátím,“ přiznala.

Mladá zpěvačka, která podle svých vlastních slov trpí dysmorfofóbií, což je psychické onemocnění spočívající v tom, že jedinec je přesvědčený o vlastní ošklivosti a zoufale touží po dokonalosti... což může vyústit až třeba v poruchy příjmu potravy, jakými mimochodem v minulosti trpěla i Celeste, je na jednom z nejznámějších portugalských souostroví v Atlantském oceánu šťastná.

„Užívám si sluníčka, makám na albu, trávím čas s rodinou, ale hlavně, konečně se dáváme dohromady duševně a fyzicky. Už si ani nepamatuji, kdy jsem se naposledy tak dobře cítila…“ prozradila. A ruku na srdce, ta spokojenost se odráží i v její tváři!

VIDEO: Celeste Buckingham se pochlubila novou kérkou nad zadečkem! 

Video
Video se připravuje ...

Celeste Buckingham se pochlubila novou kérkou nad zadečkem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Jejím psychickým problémům jistě nepřidala ani smůla na partnery, jelikož každý její vztah se dříve či později rozpadnul, ani časté váhové výkyvy. Kvůli koronavirovému onemocnění, které udeřilo na celý svět, se navíc dlouhodobě nemohla vidět ani se svými rodiči a mladší sestrou Carmel (22), a tak byla dlouhou dobu na své nesnáze sama. Přestože ji její zaměstnání nutí hodně cestovat, ona sama se vždy ráda vrací ke svým milovaným a rodinné zázemí je pro ni velice důležité…

S rodinou si nyní na Madeiře dopřává dlouhé procházky po zdejších horách, v místech, „která vypadají jako z filmu Jurský park. Tento ostrov je totiž výjimečný svou faunou a florou, ve člunech se zde můžete zajet podívat na velryby či se setkat s tuleni, a při průzkumu zdejší krajiny můžete narazit například na vzácný vavřínový prales, součást světového přírodního dědictví UNESCO, jenž skutečně působí jako z pravěku.

Není nejspíš divu, že se Celeste nechce prozatím vracet zpátky do každodenního shonu, a raději si užívá zdejší nádheru! Podle fotek, jakými se pochlubila na internetu, jí tamní podnebí skutečně svědčí, a sluší jí to více než kdy jindy!

VIDEO: Celeste Buckingham vynesla šperky od romských dětí! 

Video
Video se připravuje ...

Celeste Buckingham vynesla šperky od romských dětí! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
63 fotografií