Představitelka Roziny Maléřové z Ulice se na rozdíl od většiny národa posledních pár týdnů válela na liduprázdném Kypru a užívala si to plnými doušky. Dokonce tak moc, že zanevřela na „cudné“ plavky a z kufru vytáhla titěrné plavečky podobné zubním nitím, tedy alespoň jejich spodní část nitě připomínala.

Fanoušky také obohatila o pohled na své vydřepované pozadí v krátkých roztrhaných šortkách. To by jistě místním i turistům zamotalo hlavy. Podle fotek to ale vypadá, že pláže, ulice, přírodu i různé kyperské památky měli partneři celou dobu jen a jen pro sebe.

Video: Princezna z Kouzelníka Žita Kadeřávková: K roli si pomohla lží!

Video
Video se připravuje ...

Princezna z Kouzelníka Žita Kadeřávková: K roli si pomohla lží! Tereza Kühnelová, Blesk

Zamilovaný páreček zde také oslavil první výročí. V rozpustilém videu Kadeřávková skáče příteli do náruče a oba se následně oddají romantickým polibkům. Pohodovou dovolenou jim však částečně znepříjemnily štiplavé poznámky lidí o tom, proč se Kadeřávková téměř vůbec neopálila.

Po několika zprávách herečka vypěnila a vysvětlila jim důvod: „Od prvního dne jsem se musela mazat padesátkou, protože jsem čtyři dny před odletem dostala roli, točí se sice v srpnu, ale dějově Vánoce a já nesmím na plac nakráčet opálená,“ napsala na instagram.

Kadeřávková je nyní zpátky v Česku, kde tím nejpompéznějším způsobem oslavila své třiadvacáté narozeniny. „Můj nejmilovanější Strapo mi uspořádal tajnou narozeninovou oslavu na střeše Lucerny... Ještě teď jsem z toho naměkko,“ rozplývala se.

VIDEO: Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! 

Video
Video se připravuje ...

Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
71 fotografií