V dobách, kdy celý svět šílí z koronaviru, se každá zpráva, která se netýká oné závažné nemoci, šití roušek anebo přibývajících nakažených vyvažuje zlatem. A podobně to vidí i herečka Anna Kadeřávková, která se na svém instagramu rozhodla sdílet „trochu pozitivní energie od baby Caesara“.

Plavovlasá kráska, která se proslavila rolí Roziny v nekonečném seriálu Ulice, přitom v únoru pobouřila své fanoušky sdělením, že její štěně čeká náročný, několikatýdenní intenzivní výcvik ve psím kempu. Mnozí jí vytýkali, že je její jednání sobecké, a že by se výcviku pejska měla věnovat ona. Ona však jejich rad nedbala – a Caesara má teď už nazpět u sebe. A jak krásně vytrénovaného! 

Kromě klasických povelů jako sedni, lehni nebo popros, se totiž chlupatý psí miláček blonďaté Kadeřávkové naučil jezdit na takzvaném longboardu! A dokonce se nebojí, ani když jede na „skejtu“ sám! „Mimo výcvik a poslušnost došlo samozřejmě i na takovýhle blbinky...“ vysvětlila blondýnka, která již nějakou dobu randí s Jánem Strapcem (31) alias rapperem Stapem.

Šikovnost jejího mazlíčka všechny dojala. „To je pecka!“ jásají nyní všichni ti, co jí ještě nedávno nemohli přijít na jméno. Jak se zdá, rozhodnutí dát svého čtyřnohého kamaráda na výcvik někomu jinému, podobně, jako to udělala například Jasmina Alagičová (30) s Patrikem Vrbovským (43), nebyl až tak špatný nápad!

VIDEO: Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! 

Video
Video se připravuje ...

Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
59 fotografií