Představitel jednoho z největších proutníků seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, chirurga Jáchyma Kaliny, na instagramu notně zmátl své příznivce, když sdílel selfíčko z nemocnice. Na sobě měl volnou nemocniční košili, v níž pacienti nastupují na lékařské zákroky, dále roušku a čepici. Skoro to vypadalo, jako kdyby se chystal na natáčení nějaké hodně zajímavé scény. „Ne, to není návrat do Ordinace, to je andíleček na sál,“ utnul však Lukáš Hejlík veškeré radování svých fanynek už v zárodku.

Autor populární Gastromapy podstoupil dentistický zákrok zcela dobrovolně. „Šel jsem si nechat odtrhnout korunku, čep a nezachranitelný kořen, a s tím vesele velkou osmičku, která už z rentgenu říkala: 'Joo, to se připrav!‘ O těch dvou ležících obrech nemluvě,“ vysvětlil Hejlík, jenž tedy během chvíle přišel jak o celou pětku, tak i o horní osmičku. Přestože předem hlásil, že se trochu bojí, vše nakonec proběhlo velice rychle, a herec si pak dokonce dopřál procházku z Vršovic až domů pěšky.

VIDEO: Lukáš Hejlík prásknul na manželku: Ve skříni má 30 párů bot, které nikdy neměla na noze! 

Video
Video se připravuje ...

Lukáš Hejlík prásknul na manželku: Ve skříni má 30 párů bot, které nikdy neměla na noze! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Teď to začíná bolet, ale mám prášky a zmrzku,“ liboval si Hejlík, aby vzápětí dodal, že mu jeho rozkošný synáček Vojta (5), kterého má se svou krásnou manželkou, plavovlasou Veronikou (38), „už půlku snědl“. Nezbývá nic jiného než mu za všechny jeho zklamané divačky popřát, aby se mu úsměv zase brzy zahojí a on mohl na své sociální sítě ládovat další a další fotku mapující jeho gurmánské zážitky, jaké sbírá snad po celé naší republice. Otok, který předvedl ve „storýčkách“, byl totiž skutečně děsivý!

VIDEO: Veronika Hejlíková: Úplně se stydím říkat, co jí náš syn

Video
Video se připravuje ...

Veronika Hejlíková: Úplně se stydím říkat, co jí náš syn Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
47 fotografií