Pro nejznámější značku spodního prádla a pyžam fotila Daniela Peštová několikrát. „Když jsme se před x lety rozloučili, nepočítala jsem s tím, že bych se k focení pro tuto značku někdy vrátila. Jenže loni mě opět oslovili ke spolupráci. Samozřejmě mě to potěšilo, ale zároveň jsem byla dost nervózní.“

„Kampaň se ale setkala s pozitivním ohlasem a tentokrát mě VS oslovili s nabídkou fotit jejich novou Vánoční kampaň. Ty jsou vždy v jejich podání velkolepé, na produkci se podílí opravdu početný tým lidí, vždy je to nějaká super extra lokace,“ pochlubila se Blesku topmodelka z agentury Elite. 

A i když i letos byla lokace velmi luxusní, kvůli covidu bylo focení přeci jen jiné. Žádné skupinkové fotky, všichni kromě modelek v maskách, zdravotník, který všem měřil teplotu a kontroloval, že se dodržují všechna bezpečnostní pravidla na place. Ale i tak jsem si to focení moc užila a fotky jsou krásné, plné sváteční atmosféry a optimismu. Mně se líbí moc, doufám, že se budou líbit i ostatním,“ dodává kráska, která je ráda, že už kampaně nefotí jen velmi mladé modelky s velikostí XS. 

VIDEO: Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli!

Video
Video se připravuje ...

Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli! Blesk TV

„Vyměnily se i modelky. VS byla vždy o krok dopředu, v jejich kampaních a přehlídkách byly zastoupeny vždy ženy všech barev pleti, etnického původu. Ale poslední dobou se ozývaly námitky, že by měli používat i jiné než ultra mladé a ultra štíhlé modelky. Jsem ráda, že VS své zákazníky vyslechla a že kromě mě a Heleny (Christensenové, pozn. red.) jsou součástí této kampaně i modelky plnoštíhlé nebo trans. Řekla bych, že to je asi ta největší změna. Inkluze je důležité téma dnešní společnosti a já jsem ráda, že tomu tak je,“ říká Peštová.

A jaký kousek je pro ni ten nejvíc? „Saténové pyžamo s květinovým potiskem a pak ješte 'body' s kamínky. Nikdy bych neřekla, že to bude můj 'must have' kousek. Ale musím uznat, že je nejen super sexy, ale i nečekaně pohodlné. A službu udělá nejen v ložnici, ale dá se nosit třeba pod sako, když jdete na rande.“

VIDEO: Topmodelka Peštová (48) přiznala: Nic jiného než modeling neumím! 

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Peštová (48) přiznala: Nic jiného než modeling neumím! Markéta Reinischová

Fotogalerie
35 fotografií