Jak jsme již informovali, Daniel Kopál zemřel po boji s koronavirem. Podle informací Blesku ležel v nemocnici na přístrojích a nakonec kruté chorobě podlehl - selhaly mu plíce a jeho tělo to nezvládlo.

Všichni jeho kolegové na něj teď s láskou a bolestí v srdcích vzpomínají. Na facebooku se ozvala mimo jiné i moderátorka populární Toulavé kamery na České televizi Iveta Toušlová. „Dane, ať je Ti tam nahoře, v té nebeské kuchyni dobře. Zasloužíš si to,“ vzkázala kolegovi.

VIDEO: CELÝ ZÁZNAM: Emotivní loučení s Martinem Havelkou (†62): Tajné vzkazy a rozervaná srdce!

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Emotivní loučení s Martinem Havelkou (†62): Tajné vzkazy a rozervaná srdce! Lukáš Červený

Sama si v životě prožila mnohé (a nejen to hezké), což ji ostatně inspirovalo i k tomu, aby vymyslela další oblíbený pořad ČT - 13. komnatu. „Byl jsi skvělý chlap a bylo mi ctí s Tebou pracovat . Budeš nám všem chybět,“ doplnila v dojemném vzkazu okatá brunetka.

Bohužel Kopál trpěl řadou přidružených problémů, což se mu asi stalo osudným. „Co mám poslední informace, prý byl hodně, hodně při těle. K tomu měl nesmírně těžkou cukrovku a astma. To jsou asi komplikace, které jsou u tohoto onemocnění velmi rizikové,“ přiznal pro eXtra.cz nebožtíkův někdejší kolega Martin Zounar (53). Také ten zavzpomínal na společné roky spolupráce: „Byl nesmírně vtipný a výřečný, velmi usměvavý a příjemný člověk. Velmi rád jedl.“

VIDEO: Uplakaná kráska Kateřina Mátlová: František Janeček naší rodině velmi pomohl!

Video
Video se připravuje ...

Uplakaná kráska Kateřina Mátlová: František Janeček naší rodině velmi pomohl! David Turek

Fotogalerie
47 fotografií