Mína není pouze populární youtuberkou, ale asi nejznámější českou muserkou, interpretem působícím na aplikaci TikTok. Proslavila se i na youtube, kde s rapperem Pjayem nazpívala několik songů, jeden z nich má 10 milionů zhlédnutí. 

Dětská hvězda má prostě široký záběr. Ten se rozhodla využít k tomu, aby se svěřila s tím, co jí už dlouho znepříjemňuje život. 

„Nestalo se to poprvé, ale nejméně posté. Někdo nám kouká do bytu, bydlíme totiž v přízemí. Bydlíme na Praze 9, to říkám proto, abyste si dávali pozor. Prostě nám někdo kouká do bytu a není to pr.el. Byla jsem sama v pokoji, převlékala jsem se, že jdu spát, a najednou jsem něco zahlédla za závěsem, odhrnu ho, a tam stojí týpek a řekne mi: ,Ahoj, jak se máš?' Máma se ho snažila dohonit, policie říkala, že už to řešili, je to nějaký třicátník, čtyřicátník, oholenou hlavu,“ říká Mína ve videu, kde jí společnost dělá mladší sestra. 

VIDEO: Zlatíčko Blesku Mína, která v šesti porazila leukemii: Točí klip s hvězdou Tváře a má miliony diváků.

Video
Video se připravuje ...

Zlatíčko Blesku Mína, která v šesti porazila leukemii: Točí klip s hvězdou Tváře a má miliony diváků. Petr Macek, Aleš Brunclík

Také ona přidala historku, jak byla u sebe v pokoji a zahlédla v okně stín. Jejich mamka opět vyběhla ven, dokonce ozbrojena železnou tyčí, ale nikoho nechytla. 

„Nikdo nechápe, jaký to je, když ztratíš soukromí kvůlu tvé práci a jediný místo, kde se můžeš cítit v bezpečí a v soukromí, už není váš domov. Kde jinde se cítit v bezpečí než doma,“ tvrdí youtuberka. Podle ní ho už policie jednou chytla, ale údajně ho pustili na svobodu.

VIDEO: Nejúspěšnější česká youtuberka Mína: Natáčí klip s Drahokoupilem!

Video
Video se připravuje ...

Nejúspěšnější česká youtuberka Mína: Natáčí klip s Drahokoupilem! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií