„Moderování tohoto pořadu je pro mě takovou třešničkou na dortu. A třešničku na dortu má každý rád, takže jsem neváhala dlouho a na nabídku kývla,“ raduje se v tiskové zprávě Iva z nové pracovní příležitosti. „V dnešní době je navíc každá práce v televizi v něčem velká jistota, takže jsem s tím nedělala žádný fóry,“ doplnila a narážela tak na nejistou dobu kvůli koronaviru.

V primáckém Showtime se bude střídat spolu se stálicí Laďkou Něrgešovou (44), ovšem nikoliv s Evou Perkausovou (26). Ta v pořadu totiž končí, ale neznamená to, že by snad dostala výpověď. Naopak se po pár měsících opět vrací k moderování zpravodajství, navíc opět po boku Romana Šebrleho (45).

VIDEO: Iva Kubelková: Musím nosit brýle, s věkem mi naskakují dioptrie

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková: Musím nosit brýle, s věkem mi naskakují dioptrie Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Iva, kterou diváci znají například z pořadu Jak se staví sen, se také vlastně tak trochu vrací do starých kolejí. Před lety už totiž moderovala Top Star Magazín, ale v roce 2015 dostala po dvou letech výpověď a pořad se dočkal řady obměn. Kubelková se ale zřejmě osvědčila.

Ostatně ona sama se netají tím, že toho zvládá docela dost. „Myslím, že vynikám v jedné věci - a to je organizace mého času. My matky v tomto opravdu vynikáme, protože se dvěma dětmi se musíme naučit aktivity kombinovat a dělat věci, které mají prioritu. Mé děti jsou už větší, dcerám je patnáct a jedenáct. Po pracovní stránce si tak můžu dovolit trošku víc,“ dodala natěšeně půvabná brunetka, která se věnuje také herectví a zpěvu.V Showtime se poprvé objeví 5. října.

VIDEO: Přehlídka Beaty Rajské: Dojemné setkání Kubelkové s dcerou na mole

Video
Video se připravuje ...

Přehlídka Beaty Rajské: Dojemné setkání Kubelkové s dcerou na mole Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
86 fotografií