Půvabnou brunetku Denisu Pfauserovou si diváci zapamatovali z komedie Prázdniny v Provence, kde dala všem na odiv své poprsí, anebo z pohádky Řachanda, kde ztvárnila rozmazlenou princeznu. Nyní je i ona jednou z dalších hvězd, které se nakazily virem covid-19. Společně s ní onemocněl i její partner, jenž jí na počátku srpna na francouzské Nikki Beach v Saint Tropez navlékl zásnubní prstýnek. Průběh nemoci je u nich prozatím „hladkej“, jak sama uvedla. „Takže to (zatím) bereme spíš jako dovču,“ přiznala Pfauserová na sociální síti.

Dotazy na to, kde se nakazila a jak se s nemocí potýká, se u ní prý na profilu množí více, než by jí bylo příjemné. „Je to vtipný, ale dotazů na odstín rtěnky nebo značku trička ani dohromady nebylo tolik jako na covid-19, s nímž v tuto chvíli ještě stále bojuju…“ konstatovala pobaveně a rozhodla se na ně tedy odpovědět: „Nevíme, kdy a kde jsme se s přítelem nakazili, takže ani to, po jaké době se příznaky projevily. Ty jsme měli každý jiné. Honzík měl teplotu 37,5, únava, bolest kloubů, chřipkový stav. Já bez teploty, chrapot, mírný kašel, únava, malátnost, občasné píchání na plicích. Vše ale mírně, za normálních okolností bych ani doma nezůstávala.“

VIDEO: Princezna z Řachandy vynesla nejvíc sexy šaty! Ale ve filmu ukázala víc

Video
Video se připravuje ...

Princezna z Řachandy vynesla nejvíc sexy šaty! Ale ve filmu ukázala víc. Markéta Reinischová

Na test si jako první zašel její partner a sám si ho také zaplatil. „Vyšel mu pozitivně a na hygienu nahlásil všechny, se kterými byl v bližším kontaktu. Na test jsme šli bez placení a fronta v Liberci nebyla žádná, za pět minut hotovo. Kromě mě vyšly všem negativně.“ Herečka okamžitě kontaktovala všechny, s nimiž se vídala, rovněž herečky z Vršovického divadla, s nimiž byla v kontaktu, aby je na případnou možnost nákazy upozornila. „Na jevišti se například i objímáme,“ vysvětlila, proč se obávala, že by na své kolegyně mohla chorobu přenést.

„Hygiena v Praze, kam byly kontakty právě na tyto herečky předány z Liberce, kde jsem je pochopitelně nahlásila, se zatím žádné z nich ani neozvala!“ zdůrazňuje Pfauserová. I ony si však pro jistotu test zaplatily a ukázalo se, že k přenosu viru covid-19 u nich nedošlo.

Nyní mladá umělkyně apeluje na všechny své fanoušky a příznivce, aby na sebe dávali pozor. „Pokud to není nezbytně nutné, zkuste být co nejvíce doma a hlavně se snažte co nejvíce nosit roušky, není to ostuda. A pokud jste se potkali s nakaženým, ale nemáte příznaky, na test radím nechodit!“ dodala tmavovláska, které bylo řečeno, že v případě, že tři dny před koncem karantény již na sobě nebude pociťovat nemoc, na další testy už chodit nemusí…

VIDEO: Princezna z Řachandy Denisa Pfauserová: S nahotou nemám problém!

Video
Video se připravuje ...

Princezna z Řachandy Denisa Pfauserová: S nahotou nemám problém! Kristýna Léblová, Petr Soukup

Fotogalerie
37 fotografií