Z mladé herečky bude co nevidět vdaná paní! Sympatická brunetka, která dříve randila s Alešem Bílíkem (30), taktéž hercem, se už v roce 2017 pochlubila novým partnerem, po jehož boku nalezla patrně vše, co ve vztahu hledala. Jejich vzájemná láska přetrvala a dost možná na tom hraje velkou roli i fakt, že její přítel Honza není z umělecké branže – naopak, pracuje prý jako strojní inženýr. Když pak před ní na francouzské Nikki Beach v Saint Tropez poklekl a zeptal se jí, zda si ho vezme, neváhala ani vteřinku.

„Okamžik, kdy jsem řekla ANO svému Hrdinovi…“ okomentovala pak Denisa Pfauserová něžný snímek na sociální síti, kde se šťastným úsměvem objímá svého vyvoleného kolem krku. „Protože bez tebe si už svůj život neumím představit. Protože s tebou jsem šťastná. Protože ty jsi můj celičký svět,“ vyznala se muži svého srdce. Zásnubní prstýnek, co jí Honza navlékl na prsteníček, pak hrdě předvedla v instastories, na několika krátkých videích, která doprovodila písničkou Marry You od zpěváka Bruna Marse (34).

Kráska, která své poprsí předvedla v jejich plné kráse ve filmu Prázdniny v Provence, tak teď svůj dekolt bude ukazovat pouze jednomu jedinému – tomu pravému.

VIDEO: Princezna z Řachandy Denisa Pfauserová: S nahotou nemám problém!

Video
Video se připravuje ...

Princezna z Řachandy Denisa Pfauserová: S nahotou nemám problém! Kristýna Léblová, Petr Soukup

Pod slavnostním oznámením jejího zasnoubení se to pochopitelně jenom hemží gratulacemi, k nimž se za Blesk samozřejmě připojujeme i my. V množství Denisiných přátel a fanoušků se objevila také přání všeho nejlepšího do budoucího manželství od jejích hereckých kolegů: Například moderátorka Eva Decastelo (41) reagovala nadšeným „Yes!“, a svým lajkem Denisino zasnoubení ocenila třeba herečka Bára Jánová (30), hvězda primácké Slunečné, či režisér Biser Arichtev (43).

VIDEO: Princezna z Řachandy vynesla nejvíc sexy šaty! Ale ve filmu ukázala víc

Video
Video se připravuje ...

Princezna z Řachandy vynesla nejvíc sexy šaty! Ale ve filmu ukázala víc Markéta Reinischová

Fotogalerie
35 fotografií