V někdejším Divadle Ta Fantastika, které dostalo nový kabát i jméno podle své majitelky Bílé, se nově budou uvádět hry, v nichž září herečka Simona Stašová.

Ta přitom ještě nedávno musela zůstávat doma, jelikož se nakazila koronavirem. „Prvních devět dní to není úplně to pravé ořechové. Jak se říká - 'lehká chřipečka', tak to teda není. Ale to je asi i tím, že už mi je těch 65, takže jsem si to »užila«,“ přiznala v primáckém Showtime Simona o nemoci.

„Jak bych to řekla - no, bolí vás celý člověk. Spala jsem i 16 hodin denně. Síla se pak vrací jen velmi pomalu,“ popsala průběh choroby Stašová, která bohužel nakazila i kolegu z divadla Ladislava Freje (78). 

VIDEO: Stašová po prohře na Lvech: Jsem divadelnice, moje energie na plátně není vidět!

Video
Video se připravuje ...

Stašová po prohře na Lvech: Jsem divadelnice, moje energie na plátně není vidět! David Turek, Lukáš Červený

„Dneska je to osmnáctý den od chvíle, kdy jsem měla příznak. Hned jsem tedy šla na testy a hned se zjistilo, že jsem pozitivní,“ uvedla s tím, že se o ni v těžkých chvílích staral především syn. Nezapomněla na ni ale ani maminka Jiřina Bohdalová (89). „Máma mi vozila polívčičky - hodně silný a vynikající. Vždycky mi to nechala za dveřmi a zavolala mi: Už můžeš, už jsem pryč,“ doplnila v Showtime herečka, která samozřejmě nechtěla svou slavnou maminku nakazit. Má proto radost, že k tomu nakonec nedošlo.

To zpěvačka Lucie Bílá, která už také vypadá, že se cítí opět k světu, takové štěstí neměla. Nakazila totiž svého přítele Radka Filipiho (37). „Můj partner ten dárek ode mě dostal, ale posunula se mu karanténa o několik dní. Je doma, dodržujeme pravidla,“ dodala Slavice.

VIDEO: Ústřední písnička filmu Můj příběh: Lucie Bílá ji nazpívala zadarmo!

Video
Video se připravuje ...

Ústřední písnička filmu Můj příběh: Lucie Bílá ji nazpívala zadarmo! Falcon

Fotogalerie
46 fotografií