Letos v červenci to byl přesně rok, co si herecká dvojice řekla své »ano«. „Přestože v manželství žijeme rok, tak vztah jako takový trvá dlouho. Víme, co a jak, svatbou se nic nemění,“ svěřila se Nedělnímu Blesku Gondíková, která si vzala herce po deseti letech soužití.

A nebála se promluvit i o tom, že jejich manželství někdy připomíná Itálii. „Občas to bouchne, jindy zase ne. Jsme takoví průměrně normální,“ myslí si herečka.

První výročí svatby oslavit ale nezapomněli. „Byli jsme na večeři. Spousta lidí nám v ten den napsala. Bylo to 6. července, tedy Den upálení Jana Husa, takže jsme zvolili takový den, aby se to dobře pamatovalo a aby na to všichni vzpomínali v dobrém,“ prozradila s úsměvem.

Začátky jejich soužití nebyly idylické. Langmajer zpočátku ohrožoval nový vztah svou složitou povahou. Jak sám v minulosti prozradil, choval se podle svých slov »celá léta jako absolutní kretén« a vzhledem k množství hlavních rolí, jež dostával, se domníval, že si může dovolit všechno.

VIDEO: Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera.

Video
Video se připravuje ...

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera. Divadlo v Rytířské

Právě láska k sestře moderátora Dalibora Gondíka (50) ale byla pro herce tou největší motivací, aby na sobě zapracoval. To se mu podařilo a vztah tím zachránil. „Udělal jsem to především kvůli okolí a kvůli tomu, koho mám tak moc rád – a to je moje nynější novomanželka, protože jsem o ni nechtěl přijít. Protože jsem věděl, že se mnou se žít nedá,“ svěřil se herec v minulosti v rozhovoru pro DVTV.

Gondíková však jeho slova skromně popírá. Podle ní se Jiří zklidnil díky přibývajícím letům. „Ale to vůbec není moje zásluha, to je čistě věkem – Jirka prostě konečně dospěl. Kdybychom se potkali před deseti lety, tak to takhle nedopadne,“ je přesvědčená.

Pár se poprvé »zaregistroval« během natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Tehdy si hlavně Gondíková všimla Langmajera. V té době kolem sebe jen tak lehce tančili. Pomyslná jiskra přeskočila až při natáčení filmu Zdeňka Trošky (67) Doktor od jezera hrochů, kde se pár více sblížil. „Když jsme odcházeli po natáčení z cateringu, tak jsme si řekli ahoj. A už jenom z toho »ahoj« bylo jasné, že se prostě budeme chtít vidět,“ řekl serveru Sedmička.cz Jiří Langmajer.

Langmajerovou velkou oporou ve snaze o sebezklidnění byla jeho žena Adéla. Deníku Šíp se herec v lednu letošního roku svěřil také s tím, že musel vyhledat pomoc psychiatra. „Bylo to se mnou k nežití, moc jsem všechno prožíval.“

VIDEO: Copak je to za manžele? Langmajer a Gondíková po svatbě pařili v uniformách!

Video
Video se připravuje ...

Copak je to za manžele? Langmajer a Gondíková po svatbě pařili v uniformách! David Kundrát, Martin Hykl

Fotogalerie
118 fotografií