Zatímco si obě dvě představitelky ústředních dámských postav nenechaly onu slavnostní akci ujít, mužské obsazení filmu reprezentoval pouze Martin Pechlát (45) a režisér Petr Zahrádka (45). Ten prozradil, jak natáčení bylo velice zábavné a štáb byl často prvními diváky, kteří se smáli vtipným situacím, co před kamerami vznikaly.

A skvěle se bavili i herci: Především prý Iva Janžurová, která natáčela společně s  Jiřím Langmajerem hodně lechtivé scény! Její hrdinka ho totiž - docela nahatého - zaskočí v kuchyni u ledničky, a zatímco lidé sedící v kinosále mohou obdivovat pouze hercovo odhalené pozadí a mužná záda, ona viděla všechno pěkně zepředu.

„Langoš“, jenž se stal loni v létě ženatým mužem, a se svou partnerkou Adélou Gondíkovou (46) po mnoha letech společného soužití konečně vstoupil do svazku manželského, onu scénu prý skutečně natáčel naostro. „Ale viděla ho jenom paní Janžurová, já jsem stál jinde, takže jsem neviděl nic,“ nechal se slyšet režisér Zahrádka pro primácký Top Star. Pohled na Langmajerovo přirození byl dopřán pouze uznávané umělkyni (a mladičkému herci ztvárňujícího jeho syna). „Ale paní Janžurová si to užívala. Ona má ráda tu legraci…“ dodal Zahrádka s potutelným úsměvem.

V komedii Chlap na střídačku jistě nebude o podobně vyhrocené situace nouze. Koneckonců vypráví příběh patnáct let vdané Zuzany, která jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit, aby jí učinila tak trochu netradiční návrh: Péči o nevěrného Jirku si rozdělí. To, co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, kdy je Jirka jeden týden s manželkou, druhý s milenkou, se nakonec může stát pro všechny pořádnou noční můrou… Jak alespoň zjistí milovníci kvalitní české filmografie od 13. února ve všech kinech.

VIDEO: Trailer k nové české komedii Chlap na střídačku

Video
Video se připravuje ...

Tvůrci filmu Chlap na střídačku představují oficiální trailer Bohemia Motion Pictures

Fotogalerie
51 fotografií