Vše ohledně životních změn v rodině Menzelových odtajnila sama Olga na svém instagramu, kde sdílela video ze stavby budoucího domova a trefně k tomu napsala: „Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným...“

„Jak je příznačný citát z Vančurova Rozmarného léta a z téhož něžného filmu mého muže,“ vysvětlovala Olga v příspěvku a odhalila, že si s manželem pořídili nový dům, ovšem nejdřív to bude chtít ještě hodně práce. Na záběrech je vidět ohromná díra v zemi, obnažené trubky a také velká hromada hlíny a nářadí všude možně. To zatím opravdu není k životu.

VIDEO: Olga Menzelová jako antická bohyně! Jak se má její manžel Jiří? 

Video
Video se připravuje ...

Olga Menzelová jako antická bohyně! Jak se má její manžel Jiří? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Milí přátelé, zdravím Vás uprostřed léta z vynucené rekonstrukce našeho nedávno koupeného bydlení... I tak nevěšíme hlavu, máváme a přejeme krásné léto!“ doplnila a připojila i nejnovější snímek svého chotě - oscarového režiséra Jiřího Menzela. 

Ten sice na fotce sedí na invalidním vozíčku, ale jinak vypadá poměrně v kondici a spokojeně. Na očích má sluneční brýle a jednou rukou mává na pozdrav všem fanouškům. Po vážné nákaze meningokokem, kolapsu a následné operaci mozku, k čemuž došlo na sklonku roku 2017, už jeho zdravotní stav není takový, jako býval. Režisér potřebuje péči, ovšem jak již jeho manželka v minulosti uvedla - Jiří neztrácí smysl pro humor, a to je nejdůležitější. 

VIDEO: Menzelova o manželovi: Rehabilitace probíhá krůčky, musíme mu dát čas 

Video
Video se připravuje ...

Menzelova o manželovi: Rehabilitace probíhá krůčky, musíme mu dát čas David Turek, Aleš Brunclík

 

 

Fotogalerie
55 fotografií