Producentka Olga Menzelová je o 40 let mladší než její manžel, oscarový režisér Jiří Menzel. Zvlášť poslední dobou, kdy Jiří po těžké meningitidě potřebuje každodenní domácí péči, ji situace nutí měnit pohled na život.

Netrpím. Není to jednoduché, ale paradoxně jsem za to svým způsobem vděčná. Naučila jsem se žít s tou situací a naše holky si díky Jirkovi vypěstovaly sociální cítění. Důležité je udržet si smysl pro humor, a to mě naučil právě Jirka,“ přiznala pro Český rozhlas Olga, která má už téměř dva roky svého muže v domácí péči. 

VIDEO: Olga Menzelová prolomila mlčení: Jiřího stav je stále vážný...

Video
Video se připravuje ...

Olga Menzelová prolomila mlčení: Jiřího stav je stále vážný... Petr Macek

A zřejmě i tahle nelehká situace ji naučila ukazovat světu svou pravou tvář a ne jen podobu „vytuněnou“ profesionály. „7:00. Tak přidávám slíbenou ranní fotku. Ani zuby nevyčištěný. Po ránu, po ránu, mokrým hadrem přes tlamu. Evička chtěla taky. Jen vedle ní je fakt těžký vypadat po ránu krásně,“ okomentovala společný snímek s mladší dcerou Menzelová. 

I když má v obličeji pár vrásek a po stranách trochu šediny, tak stále vypadá krásně. Kdo by se takhle nechtěl po ránu probudit? 

VIDEO: Olga Menzelová jako antická bohyně! Jak se má její manžel Jiří?

Video
Video se připravuje ...

Olga Menzelová jako antická bohyně! Jak se má její manžel Jiří? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
29 fotografií