„Sice byl týden kojení jiný týden než tento, ale já absolutně nezvládám být aktuální. Klobouk dolů všem matkám, co zvládají děti, domácnost, pracovat, vařit, tmelit a ještě k tomu instagram, nechápu a obdivuju,“ přiznala Krejčíková, kterou proslavila hlavně role Gábiny Pumrové v nekonečné Ulici.

Herečka nyní sdílela fotku, na níž sedí v křesle a kojí. Ačkoliv zmiňuje únavu, vypadá neuvěřitelně šťastně. „Beru instagram jako místo odreagování, terapie, pomoci, inspirace, možná k obhajobě. Názoru i činu. Mám ale pocit, že se věci berou strašně vážně,“ říká Aneta, maminka Toničky a Bena.

Ta například nemůže pochopit, jak je možné, že tolika lidem vadí fotky, na nichž je vidět třeba dětská prdelka. „Mohli bychom to brát docela normálně a ne hned jako pobuřující odkaz. Když se mě někdo úplně vážně zeptá: 'a nebojíte se, že Vás Vaše dítě zažaluje?' Nevím, jestli se mám smát, nebo brečet. Myslím si, že jestli by k tomu někdy došlo, tak bude problém pravděpodobně někde jinde a ne ve sdílení roztomilýho, nahatýho zadečku dvouletého dítěte,“ klepe si na čelo. 

VIDEO: Aneta Krejčíková: Jsem máma na plný úvazek! Pandemie se mě nedotkla!

Video
Video se připravuje ...

Aneta Krejčíková: Jsem máma na plný úvazek! Pandemie se mě nedotkla! David Turek, Jan Jedlička

Kromě toho zmiňuje i spolupráci na sociálních sítích a reaguje tak na kritiku, kterou kvůli ní asi schytala. Napsala především to, že je vděčná za přivýdělky díky instagramu. „Netočim a naše divadlo nehraje, to nebrečim, můj herecký čas ještě přijde,“ vysvětlila s tím, že bere jen takové zakázky, které jí připadají v pořádku.

„Vím, že se nikdy nikdo nezavděčí všem, (kromě Karla Gotta). Čítávám tady vesměs pozitivní zprávy a za to Vám chci poděkovat i za inspiraci a rady, opravdu si toho moc vážím,“ dodala blondýnka.

VIDEO: Aneta Krejčíková z Ulice: Přibrala jsem jen 20 kilo a hormony jsou jízda

Video
Video se připravuje ...

Aneta Krejčíková z Ulice: Přibrala jsem jen 20 kilo a hormony jsou jízda Adam Balažovič/bpž

Fotogalerie
35 fotografií