„Voláte mi a píšete mi, že jste naštvaní – opravdu neváhejte a žádejte vrácení peněz, na což máte plné právo. Nenechávejte to jen tak, i já se tím zabývám a budeme to s mým týmem také řešit,“ napsal šokovaný zpěvák na facebooku. Nejdřív přitom vůbec nechápal, co se děje. 

Sesypala se na něj lavina žádostí o vrácení peněz za lístky z koncertu, na který prý nedorazil. On ale žádnou účast nepřislíbil! Pořadatel akce Mariánský Fest 2020 totiž lákal lidi na jeho koncert bez jeho vědomí a dokonce ho uvedl bez Jandova svolení na plakátech.

„Jsem docela v šoku, co si dnes dovolil pan Roman Juřica, který nejenže neoprávněně propagoval náš koncert, který nebyl smluvně vůbec domluven a potvrzen, ale navíc mě vykalkulovaně uvedl na plakátech v doprovodu místní kapely NOriginal,“ tvrdí s tím, že šlo od začátku o smyšlené vystoupení.

VIDEO: Hurikán Dalibor Janda o Jiřím Pomeje(†54): Ta zpráva mě ranila...

Video
Video se připravuje ...

Hurikán Dalibor Janda o Jiřím Pomeje (†54): Ta zpráva mě ranila... Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Juřica měl záměrně zavolat Daliborovu manažerovi, že by měl zájem o vystoupení, a pak už se neozvat. Pořadatel Roman Juřica to ale vidí jinak. „Já jsem měl závaznou objednávku, naši komunikaci mám v mailu. Měl jsem už s nimi domluvený závazně i smluvně koncert v červnu, který byl vládou zrušený, takže jsem zkoušel vymyslet nové datum. To jsme komunikovali s manažerem do poslední chvíle a čekali jsme, až se rozvolní restrikce. Nakonec jsem musel zvolit jiný program, jednodušší finančně i celkově,“ řekl pro Aha! Juřica.

„Historicky vyšel nějaký plakát, kde byl napsaný, bylo to jen informativně, bez data, a toho se chytli. Plakáty se předělávaly několikrát. Nijak jsem se tím neobohatil. Vlastně se to celé týká jen šesti vstupenek, které si fanoušci koupili vyloženě kvůli němu, a tak chtěli vrátit peníze. Zbytek lidí by přišel na jiný program, vůbec to neřešili. Moc mě to mrzí...“ dodal.

VIDEO: Trapas na koncertě Dalibora Jandy: Psychický kolaps na pódiu!

Video
Video se připravuje ...

Trapas na koncertě Dalibora Jandy: Psychický kolaps na pódiu! Kisa Císařová

Fotogalerie
29 fotografií