Svalnatý pokrývač Petr Plaček se do dýdžejky Andrey Pomeje zamiloval v době, kdy už nežila s manželem Jirkou Pomeje (†54), který v té době bojoval s rakovinou. Právě kvůli tomu vztah několik měsíců tajili, ale pak šli s pravdou ven. Poznali se přes sociální síť a jejich vztahu málokdo dával šanci. 

Ale dvojice ustála nemožné a v pondělí 10. srpna oslavila druhé výročí vztahu. Šli to oslavit romantickou večeří v asijské restauraci, protože oba tuhle kuchyni zbožňují. 

"Přesně před dvěma roky jsme už asi tři hodiny řádili na náplavce. Nejdřív jsem absolutně nevěděl, jaká bude, myslel jsem si, že přijde nějaký její admin, a nebo že si ze mě dělá srandu. Dostal jsem adresu, a když jsem přijel, koukal jsem na banku a říkal: blbče, jsi naletěl. Nakonec ale vyšla ona. Od té doby až asi na dva dny jsme se viděli každý den a jsem strašně šťastný a vděčný, že jsem ji mohl potkat a můžu být s tak úžasným člověkem, s tak úžasnou ženou. Děkuju Ti, lásko, za každý den," vyznal se své milé svalnatý pokrývač.

VIDEO: Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Samozřejmě ho doplnili fotkou, na které Petr drží a líbá Andreu na ruku, takže to na první pohled připomíná žádost o ruku! "Ne, zásnuby nebyly," vyvrátila dýdžejka, která má jeden sňatek, a to s Jirkou Pomeje (†54), za sebou. 

VIDEO: Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Fotogalerie
45 fotografií