Černovláska antikoncepci považuje za větší zlo než interrupci. „Stojím si zatím. Užívala jsem ji 7 let. Bojovala s propady nálad a úzkostmi. O těžce narušeném lymfatickém systému a špatné srážlivosti krve nemluvě!“ vysvětlila všem, kteří se jejím radikálnímu přístupu podivovali. 

„Ničí nadledvinky, které přestávají pracovat, a vzniká tak na umělých hormonech závislost! Orálně užívaná antikoncepce spaluje obrovské množství vitamínu C, a tak ženy trpí na záněty a trápí je i jiné gynekologické problémy,“ vyjmenovala vdova po herci Jiřím Pomeje(†54).

Navíc se odhodlala přiznat zákrok, o němž většina žen raději mlčí. „Byla jsem také na přerušení těhotenství a považuji to za jeden z mých nejhorších zážitků. Na druhou stranu o tom mohu velmi podrobně vyprávět mé dceři až bude dospívat,“ prohlásila statečně maminka Aničky (6), kterou má se zesnulým manželem. Vztah se svalovcem Petrem Plačkem (39) je pro ni prý teprve třetí v pořadí. 

VIDEO: Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
40 fotografií