32. narozeniny oslavila vdova po Jiřím Pomeje(†54) v karanténě. Tento nepříliš povzbudivý fakt však vyvážilo nejen to, že je poprvé trávila v jejich fungl novém rodinném domě nedaleko Poděbrad, ale také narozeninový dort, kterým ji obdaroval její sympatický svalovec Petr Plaček vystupující na instagramu pod přezdívkou Pedritko.

Jak je patrné, dort je dělaný na zakázku přímo pro krásnou dýdžejku. O tom vypovídá ani ne tak romantický vzkaz nesoucí ona dvě slova vyjadřující lásku, ale také obrázek sluchátek, jež jsou pro Andreu Pomeje jedním ze základních nástrojů při jejím hraní, kterému se aktuálně kvůli zavřeným klubům a diskotékám nemůže věnovat naplno.

I když chtěla Andrea před fanoušky své narozeniny utajit, nedalo jí to, a jak můžete vidět v galerii, ve stories se dortem pyšně pochlubila. Nezapomněla však připsat jasný vzkaz: „Lásky moje milovaný, prosím, prosím, nepřejte mi, vím, že jste úžasní! Ale já bych pak měla špatný pocit, že vám nemůžu všem odpovědět. Stačí mi, že tu se mnou jste,“ apelovala oslavenkyně na své vřelé sledující.

VIDEO: Andrea Pomeje po krk v dluzích po Jirkovi (†54)! Už přesáhly milion

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje po krk v dluzích po Jirkovi (†54)! Už přesáhly milion a nesmí do zahraničí Markéta Reinischová

Fotogalerie
63 fotografií