Až pandemie korony je dohnala k tomu, aby konečně zhmotnili svůj sen, o kterém básnili dlouhých 8 let. Na začátku června manželé koupili starou dodávku a za pouhé dva měsíce ji přeměnili v 1+kk na čtyřech kolech.

Vše je s citem laděno do klasického boho stylu, který vystihuje Moničino životní krédo - svobodu. Při zařizování samozřejmě mysleli i na to, že do budoucna nebudou cestovat pouze sami.

„Stůl, který se nám vysouvá, bude třeba přebalovák. Pak máme schovanou dvousedačku a až přijde miminko, tak můžeme vepředu sedět tři nebo se dá ještě extra přidělat další sedačka,“ prozradila Blesku Monika Leová, která se netají tím, že touží po rodině.

VIDEO: Exotická moderátorka Monika Leová: Konec na Primě a nový projekt v procesu!  

Video
Video se připravuje ...

Exotická moderátorka Monika Leová: Konec na Primě a nový projekt v procesu! Markéta Reinischová

Západ slunce si ze dveří LeVanu poprvé užili před pár dny, a jak nám bylo řečeno, první noc byla úžasná. Takže se nechme překvapit, za kolik západů slunce začne být vysouvací stolek využíván na zcela něco jiného.

Na střeše si vlastními silami vybudovali zahrádku, na které se bude při východu slunce snídat jedna báseň. Velkou vychytávkou je ovšem topení, takže s karavanem plánují cestovat i na lyže. „Máme automatické vyhřívání, takže až přijedeme ze sjezdovky, tak bude autíčko zahřáté. Chtěli jsme jet v nízkorozpočtovém módu, ale v tomto případě je určitě lepší investovat do dražších věcí,“ potvrdila Monika.

VIDEO: Zprávařka Monika Leová jako chytrá horákyně! Ukázala, co skrývá pod sukní

Video
Video se připravuje ...

Zprávařka Monika Leová jako chytrá horákyně! Ukázala, co skrývá pod sukní Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
39 fotografií