I když to před několika týdny kvůli pandemii koronaviru vypadalo, že svatební salony budou zet prázdnotou, vše se už zase v dobré obrátilo. Nevěsty po zrušení zákazů společenských akcí chytily druhý dech a už vesele vybírají, v čem se postaví před oltář. 

A tak i jednou z prvních módních přehlídek byla ta věnující se svatebním šatům. Ty ovšem oblékly missky, které zatím štěstí v lásce moc nemají.

Například Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková je už rok nezadaná, Českou Miss 2016 Andreu Bezděkovou zase loni čekal rozchod s modelem Pavlem, který jí přišel na nevěru. Od té doby je rovněž sama, i když se spekuluje o jejím vztahu s hvězdou Slunečné Markem Lamborou (25). O moc lépe na tom není ani vicemiss Tereza Budková (29. Ta sice stále tvrdí, že chodí s hokejovým brankářem Ondřejem Pavelcem(32), ale společně je už dlouho nikdo neviděl. 

A tak jediná, která oblékla svatební šaty i ve skutečném životě, je moderátorka Monika Leová (28). Ta už je totiž dva roky vdaná za manažera Martina Košína. Každopádně to modelkám ve svatebním slušelo.

VIDEO: Exotická moderátorka Monika Leová: Konec na Primě a nový projekt v procesu!

Video
Video se připravuje ...

Exotická moderátorka Monika Leová: Konec na Primě a nový projekt v procesu! Markéta Reinischová

Fotogalerie
38 fotografií