Okouzlující moderátorka TV Nova Lucie Borhyová je ukázkovým případem ženy, jejíž tělo nijak nepoznamená věk ani fakt, že má dvě děti. Dokonce přiznala, že porody mu jenom prospěly, a tak má postavu lepší než před nimi. A nezbývá nic jiného než souhlasit.

Vnadná blondýna se na svém instagramovém profilu opět hodila do dovolenkového režimu a fanoušky potěšila dvojicí sexy fotografií. Na jedné ukazuje své ploché bříško a bujný dekolt ve žlutých bikinách.

Video: Lucie Borhyová utekla z hořící Novy na koncert. V upnutém roláku předvedla žhavé výstřely! 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová utekla z hořící Novy na koncert. V upnutém roláku předvedla žhavé výstřely! David Turek, Jan Jedlička

Na druhé se ke kameře otočila zády a vyšpulila pevný zadeček. Neposedné plavky odhalily, že některá místa nechala neopálená. „Určitě jsem musela žít v minulém životě někde u moře, jinak si svoje pocity, když jsem u něj, nedokážu vysvětlit. A takové momentky to jen dokazují,“ popsala Borhyová svou radost z radovánek u vody.

Diskutující se pod příspěvky přetahovali o to, kdo Borhyové vysekne větší poklonu. „Lucie? Kolik vám je let, 22?“ tázala se fanynka, již bezesporu zaujal moderátorčin mladistvý vzhled. „Musím říct, že nejlepší, co jsem kdy v životě dnes viděl. Sluší ti to,“ vzkázal jí další oddaný fanoušek. „Lucko, nechcete si mě vzít?“ šel na to zpříma třetí.

VIDEO: Závislosti slavných! Borhyová přiznala, čeho se nechce vzdát.

Video
Video se připravuje ...

Závislosti slavných! Borhyová přiznala, čeho se nechce vzdát. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
60 fotografií