Pokud jde o intimní chvilky ze soukromí, těmi Lucie moc nehýří a raději je drží pevně pod pokličkou. Čas od času se ale fanouškům pochlubí momentkou z osobního života. První máj je jeden z těch vzácných okamžiků, kdy stále usměvavá blondýna, ač teď úsměv dlouho musela skrývat pod rouškou, nechala diváky nahlédnout do intimního zákulisí.

Instagramovou koláž, na níž pod rozkvetlou jabloní pusinkuje svého syna Lucase (11) a dceru Lindu (5), doplnila o rozverný a trochu stydlivý polibek s přítelem Michalem Smečkou (31). Plachý fešák se ke kameře odvrátil bokem a ukázal pouze své dlouhé hnědé lokny. Je to ale poprvé, co je veřejnost vidí se líbat, i když jen letmo na tvář.

Borhyová už dříve Blesku uvedla, že nemá potřebu se přítelem jakkoliv chlubit. „Rozhodně se před veřejností neskrýváme, ale nechodíme na společenské akce. Je to moje práce a povinnost, tak chodím sama.“ S Michalem jsou spolu od roku 2017. Její děti si brněnského právníka zamilovaly a sama moderátorka se myšlenkou na třetího potomka, tentokrát se Smečkou, netají.

„Rozhodně nemám strach opět otěhotnět a ani se tomu nebráním, uvnitř se cítím strašně mladá a plná energie, věk neřeším, to je jen číslo. Kdyby Bůh dal, určitě bych ještě jedno dítě chtěla, nebo i dvě,“ přiznala.

Fotogalerie
98 fotografií