Dva roky se připravoval na fitness klání Men’s Physique, kde se loni v říjnu umístil na předposledním místě. Jak ale sám tvrdí, nešlo mu o dobré umístění, ale o ten pocit stát na pódiu s dalšími svalovci, už to je pro něj samotného výhra. Neskutečnou vytrvalostí a disciplínou pak ohromil svoji dobrou kamarádku a kolegyni Ivu Pazderkovou, která se rozhodla díky tomu na sobě tvrdě dřít a letos se poprvé blýsknout v dámské verzi této soutěže, v takzvaném bikini fitness.

A že to Iva Pazderková myslí vážně, dokazuje její karanténní pekáč, který si na břiše během posledních pár měsíců stihla vybudovat. Zatímco jiní letos formu do plavek nestíhají – protože přece korona, ona rýsuje a rýsuje. A tak to nakonec znovu čeká i Noida. „Já jsem slíbil, že když do toho půjde, že ji podpořím, a vypadá to, že do toho bohužel fakt asi jde, takže ji budu muset podpořit,“ svěřil se Noid v rozhlasovém vysílání Českého rozhlasu Radiožurnál moderátorce Lucii Výborné (51).

VIDEO: Vašek Noid nemá ještě dost: Další dítě? Dvě dcery mu nestačí

Video
Video se připravuje ...

Vašek Noid nemá ještě dost: Další dítě? Dvě dcery mu nestačí 

„Půjdu s ní znova. Začínám už druhým dnem hubnout, protože jsem jí psal, jestli do toho fakt půjde, a ona, že do toho jde,“ řekl trošku posmutněle, přesto odhodlaně a smířeně, zpěvák, že zbytek jeho léta bude, zvláště co se týče stravy, tak trochu nešťastný. Není ale zbytí, slib dodržet musí a chce. „Soutěž mám 10. října. To stihnu, zaberu, začnu běhat. Teď zrovna jdu z tréninku z thajského boxu. Upravuju stravu, začínám pořádně cvičit,“ dodal Noid a na důkaz přidal i na instagram fotku svého dietního oběda, který se průměrnému strávníkovi může zdát poněkud chudší. „Představuji vám stravu na další skoro tři měsíce,“ pochlubil se Václav Noid Bárta, že se opravdu drží. Kdo ví, třeba se dřina nakonec vyplatí a nezůstane to letos jen u dobrého pocitu, ale třeba i lepšího soutěžního umístění.

VIDEO: Vašek Noid Bárta: Už konečně vycházím se všemi EX! Třetí dítě bude

Video
Video se připravuje ...

Vašek Noid Bárta: Už konečně vycházím se všemi EX! Třetí dítě bude Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
47 fotografií