Původně měla velkolepá sláva proběhnout v O2 areně s 16 tisíci lidmi, jenže místo toho se bude muset hvězda nakonec spokojit s Hudebním divadlem Karlín, které má kapacitu tři tisíce diváků. Přece jen je lepší takto snížit počet hostů, než riskovat něčí zdraví.

„Mohlo by se stát, že dá vláda nařízení kvůli tomu viru a v O2 areně bude muset být o půlku lidí míň. A to opravdu nejde,“ přiznal pro Aha! jeden z promotérů koncertu. „I kdyby se nám to vyplatilo, s paní Bohdalovou zbohatnout nechceme,“ doplnil navíc.

Nové místo oslavy, tedy Hudební divadlo Karlín, ale chválí i někteří hereččini známí - například dvorní režisér Zdeněk Zelenka (75). „Líbila se mi O2 arena, musím ale uznat, že pro nejlepší činoherní herečku na světě, jakou Jiřina opravdu je, je lepší divadlo,“ míní Zelenka.

VIDEO: Už aby byl konec! Jiřina Bohdalová trpí kvůli novému pořadu

Video
Video se připravuje ...

Už aby byl konec! Jiřina Bohdalová (88) trpí kvůli novému pořadu. Pavlína Horáková, Aleš Brunclík

„Každý ví, že na Jiřinu by přišel milion lidí. Ona ale nemá tyhle myšlenky. Nechce nic vydělat, ona se chce upřímně bavit,“ dodal režisér, který ostatně brzo právě v Karlíně uvede muzikál Rebelové. Také kamarádce Jiřině s oslavou pomůže – konkrétně se postará o režii filmových klipů. „V tom jsem pevný v kramflecích,“ směje se.

Z příprav narozeninové oslavy unikla též informace, že herečka na ní bude dokonce i zpívat! „Musí jí to sedět, a co to bude, je pouze a jen na ní. Radí se kamarádem Ľubomírem Fockem,“ prozradil pro Aha! zdroj blízký Bohdalové.

VIDEO: Bohdalová o Gottovi ve Studiu Blesk: Na jeho manželku ať mi nikdo nesahá!

Video
Video se připravuje ...

Bohdalová o Gottovi ve Studiu Blesk: Na jeho manželku ať mi nikdo nesahá! Petr Macek, David Turek

Fotogalerie
36 fotografií