Nejvíc pozornosti na sebe strhla modelka Karolína Mališová (23), která v černých průsvitných šatech s výšivkami noční oblohy připomínala Večernici ze známé filmové pohádky. „Úplně jsem si z nich sedla na zadek!“ přiznala modelka. „Nechtěla z nich ani vylézt...“ usmála se chápavě návrhářka. „Byly to šaty dělané speciálně na tuhle akci. Nedávno se mnou Kája byla i v Moskvě, takže ji mám i trochu ohmatanou, a chtěla jsem, aby je měla ona,“ prozradila Blesku návrhářka. Její modely zatím nepůjdou do prodeje, protože chystá přehlídku ještě ve Vratislavicích a Liberci.

VIDEO: Karolína Mališová na přehlídce

Plná kolonáda a slzičky

Letošní módní show Beaty Rajské ve Varech byla ale jiná i množstvím lidí. „Bylo to udělané tak, aby se mohli přijít podívat i ti, kteří se ke mně normálně na přehlídku nedostanou. Přišlo tam několik stovek lidí, park kolem byl plný. Bylo to skvělý,“ radovala se Rajská, která na Sadové kolonádě prezentovala jak aktuální, tak zimní kolekci. „Bylo to tak strašně emotivní, že i moje kolegyně uronila slzu. Vše klaplo na dvě stě procent, jsem nadšená. Můj rok by zkrátka bez Karlových Varů nebyl kompletní!“ dodala Beata.

Vágner sháněl kvádro

Celým večerem provázel Petr Vágner (42). Pár hodin před přehlídkou ale zjistil, že si zapomněl oblek v Praze. „Ještě jsem si koupil takový speciální, který házel patinu...“ zoufal si moderátor nad zapomenutým oblečením v pořadu Showtime. „Musel jsem to pořešit operativně ve Varech, nemohl jsem jít oblečený v džínách a tričku,“ smál se. Nakonec ovšem na molo vyšel zcela v »ažuru«.

VIDEO: Přehlídka Beaty Rajské: Dojemné setkání Kubelkové s dcerou na mole

Video
Video se připravuje ...

Přehlídka Beaty Rajské: Dojemné setkání Kubelkové s dcerou na mole Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
33 fotografií