Moderátorský post v pořadu Peče celá země byl pro Terezu Bebarovou zlomový v kariéře. Je přesvědčená, že kvůli němu přišla o roli Světlany v nekonečném seriálu Ulice na TV Nova.

„Už jsem to nechala za sebou a čekám, co dalšího mi život přichystá. Snad neprozradím moc, když potvrdím, že jsem už byla oslovena na další řadu Peče celá země,“ svěřila Blesku Tereza, která se na jarní natáčení moc těší.

„Myslím, že tento pořad tak dobře zafungoval u diváků, protože už mají dost všech těch dramat, detektivek a dalších věcí, které televize vysílá,“ má jasno Bebarová, která se v tomto pořadu doslova našla. „Původně se měl jmenovat Česko v troubě. Moc jsem se tomu na prvním castingu smála, nakonec se od této varianty upustilo,“ prozradila.

VIDEO: Tereza Bebarová o Peče celá země 2

Video
Video se připravuje ...

Tereza Bebarová o Peče celá země 2 David Turek, Jan Jedlička

Herečka sama miluje pečení, ale práskla na sebe, že jestli jí něco opravdu nejde, tak je to zahradničení. „Když mi někdo přinese květinu v květináči, tak je mi jí strašně líto, protože hned pojde,“ svěřila Bebarová. Snaží se ale zdokonalovat, a stala se dokonce kmotrou výstavy jehličnanů v Botanické zahradě v pražské Troji, která potrvá až do konce srpna.

Nával soutěžících

Na Kavčích horách skončilo první kolo konkurzu do chystaného pokračování pořadu Peče celá země. „Po úspěchu premiérové řady se nám přihlásilo čtyřikrát víc zájemců, na konkurz jsme tak pozvali třikrát více lidí než při první sérii,“ říká kreativní producent pořadu Petr Mühl.

První řada soutěže, vysílaná letos na jaře, pravidelně kralovala sobotním večerům. Jde o nejsledovanější show tohoto roku, průměrně se na ni dívalo více než 1,3 milionu lidí starších patnácti let, finálový díl pak přilákal k obrazovkám více než 1,7 milionu diváků.

VIDEO: Tereza Bebarová obětovala Ulici vše, teď dostala padáka: Znali i můj sexuální život! 

Video
Video se připravuje ...

Tereza Bebarová obětovala Ulici vše, teď dostala padáka: Znali i můj sexuální život! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
46 fotografií