Na herecké dovednosti své dcery je Bolek Polívka náležitě pyšný. Nemá dokonce problém vychválit Aniččin talent do nebe a říct, že je výjimečnou herečkou. O to víc pak Bolka Polívku zjevně nazlobilo, když viděl svou dceru, která podědila nejen talent, ale i vzhled, přijít na divadelní zkoušku po flámu se zbytkovým alkoholem v krvi. „Zkoušeli jsme v Bratislavě Kupce benátského a ona hrála moji dceru. Když přišla, byla evidentně po nějakém flámečku,“ zavzpomínal pro Blesk Bolek Polívka. Ten se na to ovšem rozhodl jít lišácky.

Aby Annu Polívkovou pro příště od podobného chování odradil, zacílil táta Bolek svá slova směrem k ženskému egu. „Neřekl jsem jí ‚neflámuj‘. Řekl jsem jí jenom: ‚Aničko, jsi ve věku, kdy ten flám na tobě začíná být vidět‘,“ usmívá se herec nad tím, jak svá slova dobře směřoval.

Zpětně ovšem Bolek uznává, že to byl především otcovský políček. Aničce bylo tehdy totiž pouhých jednadvacet let a byla tedy ve věku, kdy následky divokých mejdanů celkem spolehlivě zahladí mládí a překryje lepší korektor na zamaskování kruhů pod očima.

„Byla to ode mě taková legrace, ze které si třeba může odnést zrnko nějaké pobídky nebo lehké kritiky,“ uzavřel herec, který dobře ví, jak krušné mohou být následky nezměrného popíjení na večírcích, dotočných či premiérách. Sám by asi o svých divokých nocích mohl leccos vyprávět. Jestli se Anička poučila, si Bolek Polívka může opět zkontrolovat. Herecké duo táta a dcera spolu totiž aktuálně zatáčí film Gump. Jak moc se jim ale podaří prosadit, je otázkou. Snímek totiž provází věta, že v něm herce zastiňují psi.

VIDEO: Tvrdá slova Bolka Polívky k dceři Aničce: „Neflámuj, je to na tobě vidět!“

Video
Video se připravuje ...

Tvrdá slova Bolka Polívky k dceři Aničce: „Neflámuj, je to na tobě vidět!“‎ Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
62 fotografií