V pražském holešovickém ateliéru způsobila malé pozdvižení. Ne že by snad dělala stojky, jak zpívá ve svém megahitu, ale dorazila i se svou holčičkou, která se narodila 14. února, tedy na sv. Valentýna. „Časová organizace je o něco těžší, ale nesmím nad tím vůbec přemýšlet, protože to bych nemohla nikam. Zkrátka vše naházím do auta, Lolu zapnu do sedačky a doufám, že se v cílové destinaci probudí v dobrém rozmaru,“ smála se Berenika. Nucené zpomalení každodenního shonu kvůli koronaviru pro ni přišlo v pravou chvíli.

„Skoro se stydím přiznat, jak mi karanténa přišla vhod. Před nouzovým stavem jsme se stihli i přestěhovat, takže vše dopadlo pozitivně. Nové bydlení je splněný sen. Dům, zahrada, les, Praha v nedohlednu, a přece blízko. Unikla mi nějaká práce, ale vzhledem k tomu, že Lola byla ještě úplně malinká, ani mi to tolik nevadilo,“ dodala Kohoutová s tím, že přítel Kryštof Kubín ji perfektně zastane úplně ve všem.

„Kdyby měl čím, tak ji i nakojí,“ chválila tatínka Loly. Přestože je jen chvíli po porodu, na fotkách charitativního kalendáře pro spolek ALSA, starajícího se o pacienty s amyotrofickou laterární sklerózou, jí to moc slušelo. Podívejte se s námi do zákulisí...

VIDEO: Berenika Kohoutová: Mám komplexy, a když přiberu tři kila, jsem děsně nespokojená.

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová: Mám komplexy, a když přiberu tři kila, jsem děsně nespokojená. Adam balažovič / BPŽ

Fotogalerie
36 fotografií