Ač čeřila vody od samého začátku, bagetou s kuřetem a salsou vzedmula ničivou tsunami. Na první pohled nevábně vypadající soutěžní pokrm pro řetězec českého fast foodu rozvášnil Čechy takovým způsobem, že se z Pavlíny jako lusknutím prstů stal hlavní antagonista celé show, aniž by to vůbec plánovala či očekávala. Sama přiznává, že za to, jak se někdy chová a jak mluví, může ohromný stres ze soutěže.

„Nějakou dobu natáčíte a je nakonec neuvěřitelné se vidět v té televizi, jak to působí a jak působíte, když jste pod obrovským stresem, který v té soutěži je,“ uvádí v rozhovoru pro Nova Plus Pavlína a dodává, že nikdy nebyla zlá na lidi, a to ani v soutěži, ani nikde jinde. S některými soutěžícími je dokonce v kontaktu a po každém díle s nimi řeší, co se stalo.

Sama si zpětně uvědomuje, že křivka popuzení dosáhla prvního vrcholu v pátém dílu, který byl víceméně o ní. „V té chvíli jsem pochopila, že nebudu asi úplně stavěná na kameru, ale s tím už se nedá nic udělat.“ A od toho okamžiku se úspěšně veze na vlně negativního ohlasu.

Jedním z nejhlasitějších argumentů kritiků je, že si Pavlína protekční chování porotců násilím vybrečela. Na to má pohledná blondýnka jiný názor. „Musím říct, že před MasterChefem jsem, jak byl rok dlouhý, nebrečela. Neměla jsem nějak důvod. Najednou v téhle soutěži je to taková veliká emocionální horská dráha, že jsem se tomu neubránila,“ vysvětluje.

„Já stoprocentně důvěřuji porotě, která hodnotila opravdu spravedlivě. A rozhodovala vždy chuť, i když to někdy může vypadat jinak nebo to můžeme jinak chápat.“ Dokonce nabádá fanoušky, že pokud o jejích dovednostech pochybují a nemyslí si, že jsou tvrdě vydřené, ale „vyfňukané“, mají si otevřít její kulinářský blog a něco zkusit uvařit.

Co se týče kontroverzního vítězství s kuřecí bagetou, je Pavlína radostí bez sebe – většina poboček hlásí vyprodáno. „Dnes mi přišlo na instagram asi deset zpráv s fotkou, kde je vyfocené hladové okno s A4, kde je napsáno MasterChef – vyprodáno. Je to strašně hezké a já si toho neskutečně vážím,“ rozplývá se Lubojatzky, která se pár hodin po zveřejnění nové limitované bagety stala terčem neuvěřitelné kritiky a musela čelit i výhrůžkám smrti. Do očí jí ale zatím nikdo nic neřekl. Pokud by to ale byla konstruktivní kritika, a ne neopodstatněný „hejt“, dotyčnému by poděkovala.

VIDEO: Podívejte se na Pavlínino vítězství v bagetové soutěži

Video
Video se připravuje ...

Vyhlášení vítězné bagety v soutěži MasterChef TV Nova

Fotogalerie
30 fotografií